Wątek zamknięty

Tryb drzewa | Tryb normalny |
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uzycie procka 100% i migająca lampa dysku

 
djinsekt
Nowy
Liczba postów: 2
Post: #1

Uzycie procka 100% i migająca lampa dysku


Witam.Mam lapka Acer Aspire 5315.1 GB ramu,procek 2 GHz.System podstawiłem tydzień temu w poniedziałek.Działał idealnie do wczoraj do momentu jak zainstalowałem Nokia PC Suite.Nie chciał się włączyć więc zrobiłem to w trybie zgodności z XP.Zauważyłem jednak,że procek na 100 &tach pracuje,wiec pomyslalem sobie,ze to pewnie przez ten nieszczesny program,wiec go odinstalowałem.Niestety nie pomogło i dalej jest tak jak było czyli procek pracuje na maksa.Czytałem na forum coś o wyłączeniu indeksowania ale system działał perfekto przez ponda tydzien pracy Zacieszacz

Jeśli można to serdecznie proszę o nakierowanie mnie co w takim wypadku mogę zrobić.Z Xpkiem nie miałem problemu,wszystko chulało,ze az miło.
Dodam,ze system jest legalny,więc to nie wina jakich patchy albo innych programow.

Dziekuje serdecznie za kazda pomoc.

Pozdrawiam, Jarosław Cwaniak

05.11.2009 11:39

Znajdź wszystkie posty użytkownika
kruper11
Młodszy user systemu

Liczba postów: 148
Post: #2

RE: Uzycie procka 100% i migająca lampa dysku


zapodał byś loga z Hijackthis....
jezeli nie znasz tego programu to pobierz tutaj
http://www.dobreprogramy.pl/HijackThis,P...12030.html

i po instalce wybierz opcję CHECK AND SAVE A LOGFILE i wklej ten log z notatnika tutaj na forum... obadamy co tam ci piszczy...

E8400 4.5GHz | GF 8800GT Palit Sonic + | SB X-Fi Xtreme Gamer 6GB Corsair Dominator @ 1180Mhz | Windows 7 7600 RTM 64bit

05.11.2009 12:17

Znajdź wszystkie posty użytkownika
djinsekt
Nowy
Liczba postów: 2
Post: #3

RE: Uzycie procka 100% i migająca lampa dysku


No pewnie,ze znam ten program.Zauważyłem,że takie cuda się dzieją jak mam podłączonego neta.....

Log daje na wklejkę: http://wklej.org/id/196156/ Zadowolony

05.11.2009 15:40

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Włączony proces svchost i podniesione użycie CPU matix33 2 1.718 11.11.2016 15:42
Ostatni post: matix33
Nachalne reklamy w chrome + wysokie użycie RAM przez system. Selenar 17 2.236 08.07.2016 16:20
Ostatni post: Selenar
Bardzo duże użycie procesora randapq 6 3.220 04.01.2016 18:49
Ostatni post: randapq
Świeży system a 100% procka francuz16 2 810 20.11.2015 01:06
Ostatni post: thermalfake
Skoki procka nie działający chrome maciej3011 0 644 12.11.2015 06:38
Ostatni post: maciej3011
Bardzo wolne uruchamianie się systemu Windows 7, migająca biała kreska na czarnym tle emilka94 0 1.184 08.09.2015 18:07
Ostatni post: emilka94
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek.
Zebrano 0 głosów.

Google
Facebook