Dlaczego tylko 65Mb/s ? |
|
dhapollo VIP
Liczba postów: 755
|
RE: Dlaczego tylko 65Mb/s ?
Pomyliłem się z wersją systemu nie home lecz starter, ale sądzę że i na home dało by radę.
A to tak na zaostrzenie apetytu jako drobny dowód. Wydaje mi się że pisałem kiedyś tutaj o tym na forum. Nie mam obecnie pod rękom żadnej z "domowych" wersji Windowsa ale coś na dniach zorganizuje dla testu i przypomnienia. Wydaje mi się ze sprawa była banalna ale dopóki nie przetestuje nie będę opisywał żeby w błąd nie wprowadzić. Edit _________________________________ Print scrin dodany był do tego tematu http://windows7forum.pl/jak-zoptymalizow...l#pid88026 więc tam pewnie będzie rozwiązanie gdzieś w treści. Rozwiązanie banalne i zapewne ktoś je zaneguje bo coś .... ale dla mnie liczy się efekt czyli sprawne kopiowanie po sieci lokalnej thermalfake jeśli nie da rady to pisz będziemy walczyć dalej, a jeśli zadziała to tym bardziej się pochwal tu lub na PW A co do twojego przepisu to mam dwa ale... : 1. Zamiast gpedit piszemy gpedit.msc (samo gpedit nie zawsze rusza) 2. Oraz wprowadzamy wartość 0 lub 99% Proszę przetestuj i powiedz czy są jakieś zmiany. Może to ja mam błędne informacje na ten temat. Ja tak zawsze robię i efektem jest, co ja tam będę pisał zobacz: 08.08.2011 22:38 |