[Rozwiązany] Przycisk FN nie działa (rozwiązany) |
|
stingear VIP
Liczba postów: 2.295
|
RE: Przycisk FN nie działa
Posiadasz Recovery 64bit? Jeżeli tak, to najlepszym rozwiązaniem w tym momencie by było go użyć. Nie wiem jak się ma sprawa kompatybilności z 64bit W7 Twojego laptopa, ponieważ mam inny, a dla mojego nie ma wogóle wsparcia dla W7, mimo to działa bez zarzutów, ale na wersji 32 bit, bo do 64 nie mogę znaleźć alternatywnych driverów właśnie do klawiszy funkcyjnych. A co do HDMI, to musisz mieć w komputerze skonfigurowane, żeby strumień dźwiękowy także był kierowany przez kabel, temat o dźwięku przez HDMI był na forum już poruszany. Tak więc jeżeli żadne instalacje nie przynoszą żądanego efektu, to naprawdę wypada się zastanowić nad ponowną instalacją systemu. Z tego są tylko same plusy, bo i system będzie świeży i dobrze działał, oraz wszelkie problemy zostaną rozwiązane. Pozatym systemy z rodziny MS wymagają formata co jakiś czas, jest to już wpisane w ich strukturę od wielu lat. Możesz jeszcze raz spróbować odinstalować wszystko, co związane z klawiszami funkcyjnymi, restart komputera, czyszczenie komputera CClean'em i ponowny restart, a dopiero teraz instalacja tych driverów bez restartowania komputera dopóki nie zainstalujesz wszystkiego. Jak już wszystko będzie zainstalowane, zrestartuj komputer i sprawdź. Jak tak szczegółowe skonanie nie pomoże, to pozostaje tylko reinstalacja. Mam nadzieję że tym razem się uda.
No more Pleace ... 01.02.2011 11:42 |
|