Wątek zamknięty

[Rozwiązany] Przerywanie Internetu - roblem z ustawieniem Routera czy wina dostawcy?

bodziulla
VIP

Liczba postów: 2.364

RE: Przerywanie Internetu - Problem z ustawieniem Routera czy wina Dostawcy ?

Hej.
Może powiem z swojego doświadczenia o Netii, ale niekoniecznie może dotyczyć Ciebie. Chodziłem do agencji kredytowej i mieli mieć sieć z Netii. Czyli tak czas oczekiwania zaczął się wydłużać, bo czekali miesiąc (bardzo cierpliwi). Zadzwonili do mnie, że usługa już włączona i można konfigurować router. Więc przyszedłem robie, robie, robie i mam łzy w oczach, bo nie działa a kobieta patrzy jak staje na głowie. Telefon dzwonimy. Od rozmowy do rozmowy i w końcu "przepraszamy, włączymy usługę w ciągu tygodnia". Ok ulżyło nie moja wina. Następny tydzień jest internet radość Pani w biurze. No i potem zaczęły się schody co chwila phon Bodzio nie działa. Pan tłumaczył mi jakimiś czynnikami technicznymi (mimo, że to centrum miasta Opola), że będzie takie coś się zdarzać, bo wytłumaczył mi (ale gdy zadałem proste pytanie w słuchawce echo). Tak więc zregygnowali z Netii i mają teraz Neo i jak na razie przez 8 miesięcy nikt już mnie nie chce widziećUśmiechnięty. Czyli teraz wniosek, że wina jest techniczna z ich strony, ale myślą, że mają przed sobą przygłupa i uwierzy co jemu się tłumaczy. Podobnie jest z UPC, ale to inna bajka przy prędkości 25MB i nie tylko, ale nie będę się rozwijać na temat topologii sieci w Opolu i niektórych firm (jak potrafią z ludzi zdzierać nie dotrzymując umowy).
Takie jest moje zdanie
Pzdr

Jeżeli uważasz, że pomogłem kliknij POMÓGŁ. Pzdr :)

25.06.2010 19:23

Róża Podziękowania od: StoProcent
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku
RE: Przerywanie Internetu - Problem z ustawieniem Routera czy wina Dostawcy ? - bodziulla - 25.06.2010 19:23