Problemy z BS - ciągle to samo. |
|
Zakk Nowy
Liczba postów: 2
|
![]() Problemy z BS - ciągle to samo.
Witam , opiszę mój problem najdokładniej jak się da.
Jakiś miesiąc temu zaczął krzaczyć mi się system - wolne działanie etc , nie pomagało nic , żadne chkdsk ani przywracanie obrazu dysku więc walnąłem reinstalkę. Wszystko fajnie pięknie , czysty system hula aż miło , wszystkie aktualizacje poinstalowane. Następnie zrobiłem sobie obraz systemu , tak na wszelki wypadek. Jakie było moje zdziwienie gdy na drugi dzień rano wstaje i system nie chce się uruchomić. Zatrzymało się na "Uruchamianie systemu Windows" a po kilku minutach wywalał Blue Screen z informacją : BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO. Dokładnie to samo co pojawia się pod tym linkiem : http://www.faultwire.com/solutions-fatal...order=date Narzędzie do rozwiązywaniem problemów nic nie pomogło. Wyskoczyło okienko że nie można naprawić problemu. Jedynym remedium na ten mój problem jest przywrócenie obrazu systemu - wtedy komputer działa normalnie ALE ... później problem pojawia się znowu - po raz kolejny pojawia się BS. Co jest najbardziej ciekawe : Po przywróceniu obrazu systemu wszystko działa normalnie. Mogę normalnie zresetować komputer czy też wyłączyć go na dłuższą chwilę i uruchamia się normalnie. Ale kiedy idę spać i rano wstaje to komputer już nie działa. Wyskakuje Blue Screen i muszę znów przywracać obraz systemu i tak w kółko codziennie od blisko miesiąca. Dodam że ponowne instalacje systemu nic nie dały , problem jest ciągle ten sam. Nie wiem już naprawdę co robić , ręce opadają. Z początku myślałem że problem leży w jakiejś aktualizacji , więc któregoś razu po prostu nie instalowałem żadnych aktualizacji - ale to nic nie dało, BS nadal występuje. Moja wersja systemu to Home Premium.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.07.2014 16:29 przez Zakk.)
06.07.2014 16:27 |
|
Wiadomości w tym wątku |
Problemy z BS - ciągle to samo. - Zakk - 06.07.2014 16:27
RE: Problemy z BS - ciągle to samo. - thermalfake - 06.07.2014, 17:12
|