Odpowiedz

Notebook ASUS N61VG - Problem z zamówieniem promocyjej wersji Windows 7

slump
VIP

Liczba postów: 2.048

RE: Notebook ASUS N61VG - Problem z zamówieniem promocyjej wersji Windows 7

(26.12.2009 15:18)Mormo1989 napisał(a):  Email : Email a scanned copy of the web confirmation page and Proof of Purchase to asusauto@mentormediacorp.com with the following info in the subject line : Order Number - ASUS1182662 :

- Wyślij mailem zeskanowaną kopię wydruku internetowego potwierdzenia (strony www z tym potwierdzeniem) oraz dowód zakupu na mail asusauto@mentormediacorp.com w tytule maila wpisując Order Number - ASUS1182662

Tu moje pytanie co to jest kopia wydruku internetowego potwierdzenia? nie wiem co to jest a bez potwierdzenia zamówienie nie dojdzie pewnie do skutku.
Czy dowód zakupu to po prostu paragon za komputer (dostałem taki duży formatu kartki do drukarki)

(26.12.2009 15:39)HrabiaHodon napisał(a):  Dowodem zakupu produktu/usługi (lub jakiegoś innego dobra) jest paragon fiskalny, faktura VAT etc. Prawdopodobnie potrzebują kopii dowodu zakupu tj. skanu lub kserokopii, aby móc Ci zaoferować promocyjną ofertę na system Windows.

Wg mnie to mówią o 2 papierach. Pierwszy to dowód zakupu (Proof of Purchase) a drugi to (scanned copy of the web confirmation page). Czyli wydrukuj lub zeskanuj zamówienie jakie w Asusie zrobiłeś czyli to co teraz masz potwierdzić.

Jeśli pomogłem, proszę o kliknięcie w [Obrazek: postbit_thx.gif] przy pomocnych wypowiedziach. Dziękuje bardzo.
[Obrazek: windows7forum_1.jpg]

26.12.2009 16:09

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Notebook ASUS N61VG - Problem z zamówieniem promocyjej wersji Windows 7 - slump - 26.12.2009 16:09