Notebook ASUS N61VG - Problem z zamówieniem promocyjej wersji Windows 7 |
|
Mormo1989 Nowy
Liczba postów: 8
|
![]() Notebook ASUS N61VG - Problem z zamówienie promocyjej wersji Windows 7
Kupiłem niedawno notebook ASUS N61VG, który jest objęty promocją na zakup systemu Windows 7. Najpierw zaczęłam szukać po stronie Microsoftu. Znalazłem dział do zamawiania, lecz tam trzeba było podać jakiś klucz którego nigdzie nie mam. Zadzwoniłem do działu obsługi i tam mi powiedzieli że Microsoft nie obejmuje promocją ASUSA i powinienem poszukać na stronie asusa. Oczywiście tak zrobiłem, był tam dział do zamawiania Windows 7 bez żadnego klucza [...] wszystko wpisałem poprawnie i zamówiłem. Po jakimś czasie dostałem E-maila w którym m.in pisze że trzeba potwierdzić zakup (zamówienie) Windows 7 czyli:
Cytat:Please submit the Proof of Purchase via these few modes: Tu moje pytanie co to jest kopia wydruku internetowego potwierdzenia? nie wiem co to jest a bez potwierdzenia zamówienie nie dojdzie pewnie do skutku. Czy dowód zakupu to po prostu paragon za komputer (dostałem taki duży formatu kartki do drukarki) Proszę o pomoc. Pozdrawiam,
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 26.12.2009 15:34 przez HrabiaHodon:
Temat wątku oraz literówki poprawiono. Temat przenoszę do Headpark'u. 26.12.2009 15:18 |