Krótki kurs marketingu w dziewięciu krokach |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Krótki kurs marketingu w dziewięciu krokach
1. Idziesz na przyjęcie, widzisz superdziewczynę. Podchodzisz do niej i mówisz: "Jestem super w łóżku! Co ty na to?".
To się nazywa marketing bezpośredni. 2. Idziesz na przyjęcie, widzisz superdziewczynę. Dajesz znak przyjacielowi, on podchodzi do niej i mówi: "Cześć, mój przyjaciel, który tam stoi, jest świetny w łóżku. Co ty na to?". To się nazywa reklama. 3. Idziesz na przyjęcie, widzisz superdziewczynę. Ona podchodzi do ciebie i mówi: "Słyszałam, że jesteś świetny w łóżku. Co ty na to?". To się nazywa mieć silną markę. 4. Idziesz na przyjęcie, widzisz super dziewczyny. Dajesz znak przyjacielowi, on podchodzi do nich i mówi: "Cześć Wam , mój przyjaciel stojący tam, jest świetny w łóżku, Co wy na to ?" To się nazywa dbać o public relations. 5. Idziesz na przyjęcie, widzisz super dziewczyny. Dajesz znak przyjacielowi, on podchodzi do nich i mówi jednej z nich: "Cześć mój przyjaciel stojący tam jest świetny w łóżku", drugiej mówi: "Cześć mój przyjaciel stojący tam świetnie się całuje ", do trzeciej: " Cześć mój przyjaciel stojący tam ma mnóstwo kasy". To się nazywa dywersyfikacja usług. 6. Nie idziesz na przyjęcie bo jesteś dobry w łóżku. To się nazywa skuteczność. 7. Idziesz na przyjecie ze swoja dziewczyna... To się nazywa przywiązanie do marki. 8. Idziesz na przyjęcie ze swoją kobieta i słyszysz od znajomego: "Twoja dziewczyna ma ostatnio wzięcie i coraz wyższe notowania wśród znajomych". To się nazywa aprecjacja. 9. Idziesz na przyjęcie ze swoją kobieta i słyszysz od znajomego: "Zmień dziewczynę, bo ma coraz słabsze notowania wśród znajomych". To się nazywa deprecjacja. Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 02.04.2013 22:03 |
Wiadomości w tym wątku |
Krótki kurs marketingu w dziewięciu krokach - LadyInBlue - 02.04.2013 22:03
|