Problem z uszkodzonym aparatem fotograficznym |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Problem z uszkodzonym aparatem fotograficznym
Właściciel uszkodzonego kompaktu często stoi przed trudnym zadaniem określenia wady. Oto kilka z nich, cytowane w oryginale.
- Klientka pyta: jakie najlepiej stosować baterie, krótkie grube, czy długie cienkie? - Klient drogiego kompaktu był zdecydowany: źle kadruje! - Młoda klientka z koleżanką: w aparacie jest uszkodzona pompka, na co koleżanka: w Twoim aparacie jest pompka? - Klientka typu Barbi: dopiero gdy poruszam tym dzyndzelkiem, otwiera się przepona. - Pani ok. 30-tki: zależy mi na szybkiej naprawie, jest uszkodzony kineskop. - Właścicielka Smeny 8 określiła wadę zwięźle: rwie papier. - Nie nawija kliszy na klatkę. - Brak czułości w aparacie. - Mam problemy z ustawieniem częstotliwości. - Klient odbierający aparat po oczyszczeniu z szampana pyta: jaką mam gwarancję, że to się nie powtórzy? - Właścicielka Prakticy: proszę o wymianę baterii w dalmierzu, nie działa... - Pan z kompaktem który nie miał spustu: szwagier wcisnął pstryka do środka. - Starszy pan z lornetką tak opisał problem: podczas długiego lornetowania mętnieje mi lewy okular. - Pewnego razu klient przyniósł ok. 15 negatywów z bardzo dziwnymi wadami, na każdej klatce były niewyraźne plamy... Okazało się, że już w pierwszym dniu wycieczki klient zgubił obiektyw. Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 08.08.2011 20:19 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: LadyInBlue Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 0 głosów. |