Coś się stało i generalnie wszystko szlag trafił. |
|
Windziak Nowy
Liczba postów: 0
|
Coś się stało i generalnie wszystko szlag trafił.
Nie wiem, czy dobrze trafiłem, nie wiem, czy w odpowiednim miejscu piszę, ale jestem trochę zdesperowany.
Otóż, po kolei. Wraz z zakupem laptopa, miałem zainstalowane próbne oprogramowanie Microsoft Office 2007 Home and Student, czy coś w ten deseń. Chciałem sciagnac do tego jakiegoś cracka i ściągnąłem jakieś gówno, które chyba uwaliło mi system. Na początku wszystko zaczęło uruchamiać mi się w Wordzie, jako edytory tekstowe, a teraz, gdy całego Office'a wywaliłem, nie działa żadna aplikacja: od GG przez Nero poprzez Firefoxa aż po Pro Evo Soccer 6. Z drugiej zaś strony, wybieram jakiś utwór MP3, daje: otwórz za pomocą np. Winamp i się otwiera... Nie kminię tego. Uruchamiając cokolwiek wyskakuje mi błąd, albo komunikat: taki interfejs nie jest obsługiwany, ewentualnie: Nie można otworzyć elementu. Mógł zostać przeniesiony, usunięty, lub jego nazwa została zmieniona. Czy chcesz usunąc? TAK/NIE. Co zrobić?? Funkcja odzyskiwania systemu też nie jest dostępna. Nic nie mogę zainstalować... BŁAGAM O SZYBKA ODP.
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 22.10.2010 23:37 przez House:
Proszę zapoznać się z regulaminem forum.Jasno określa temat piractwa.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.10.2010 23:32 przez Windziak.)
22.10.2010 23:29 |