![]() |
Coś się stało i generalnie wszystko szlag trafił. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Coś się stało i generalnie wszystko szlag trafił. (/cos-sie-stalo-i-generalnie-wszystko-szlag-trafil-10689-t) |
Coś się stało i generalnie wszystko szlag trafił. - Windziak - 22.10.2010 23:29 Nie wiem, czy dobrze trafiłem, nie wiem, czy w odpowiednim miejscu piszę, ale jestem trochę zdesperowany. Otóż, po kolei. Wraz z zakupem laptopa, miałem zainstalowane próbne oprogramowanie Microsoft Office 2007 Home and Student, czy coś w ten deseń. Chciałem sciagnac do tego jakiegoś cracka i ściągnąłem jakieś gówno, które chyba uwaliło mi system. Na początku wszystko zaczęło uruchamiać mi się w Wordzie, jako edytory tekstowe, a teraz, gdy całego Office'a wywaliłem, nie działa żadna aplikacja: od GG przez Nero poprzez Firefoxa aż po Pro Evo Soccer 6. Z drugiej zaś strony, wybieram jakiś utwór MP3, daje: otwórz za pomocą np. Winamp i się otwiera... Nie kminię tego. Uruchamiając cokolwiek wyskakuje mi błąd, albo komunikat: taki interfejs nie jest obsługiwany, ewentualnie: Nie można otworzyć elementu. Mógł zostać przeniesiony, usunięty, lub jego nazwa została zmieniona. Czy chcesz usunąc? TAK/NIE. Co zrobić?? Funkcja odzyskiwania systemu też nie jest dostępna. Nic nie mogę zainstalować... BŁAGAM O SZYBKA ODP. |