[Rozwiązany] Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej |
|
Antk Nowy
Liczba postów: 6
|
Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej
Witajcie czy pomoglby ktos znalezc sterowniki do karty dzwiekowej?
Moj sprzet to: Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Service Pack 3 Płyta główna: Typ procesora Intel Pentium 4 Nazwa płyty głównej LENOVO Mikroukład płyty głównej Intel Lakeport-G i945G Multimedia: Karta dźwiękowa Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller [A-1] Podalem tylko to co wedlug mnie powinno byc, jezeli czegos brak to prosze napiszcie podesle (Sorki za brak znakow interpunktycjnych ale mam angielski system i nie mam polskich znakow) Szukam od dlugiego czasu i nie moge znalezc :/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2015 17:57 przez Antk.)
31.07.2015 17:55 |
|
|
dyzio2 User systemu
Liczba postów: 264
|
RE: Pomocy! Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej
A drugą pozycję z TEGO linku sprawdzałeś?
31.07.2015 18:02 |
Podziękowania od: | Antk |
|
|
Antk Nowy
|
RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej
oprocz tego, ze milion reklam mi teraz wyskakuje to nic nie dalo. :/
31.07.2015 18:42 |
|
|
dyzio2 User systemu
Liczba postów: 264
|
Nie możesz pobrać ,czy sterownik jest niedobry?
31.07.2015 19:17 |
|
|
Antk Nowy
|
Sterownik niedobry :/
31.07.2015 19:21 |
|
|
thermalfake Ostatni Mohikanin
Liczba postów: 13.580
|
To jest pecet marki lenovo czy laptop ?
Co to dokładnie za model z naklejki znamionowej ? Takie sprzęty są specyficzne i sterowniki do tego zawsze pobiera się udostępnione z supportu producenta a nie referencyjne. Cytat:(Sorki za brak znakow interpunktycjnych ale mam angielski system i nie mam polskich znakow) Doinstalować układ klawiatury polski programisty. Żaden problem z przełączaniem. W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 01.08.2015 07:33 |
|
|
Antk Nowy
|
To jest pecet. Lenovo IBM ThinkCentre. (Tak mam napisane na skrzynce).
Naklejka znamionowa to ta od Windowsa? Jest tam Lenovo Singpure + key do Windowsa XP. W internecie czytalem o 2 kodzie z zakadki Hadware Ids opisane bylo, ze przydatne jest w wyszukiwaniu sterownikow do danego urzadzenia, nie wiem czy sie przyda ale podam. PCI\VEN_8086&DEV_27DE&SUBSYS_100317AA Z tym ukladem klawiaury, za chwile poszukam rozwiazania i bede stosowal znaki dzieki 01.08.2015 11:22 |
|
|
|
RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowejCytat:Naklejka znamionowa to ta od Windowsa? Jest tam Lenovo Singpure + key do Windowsa XP. Nie. To jest certyfikat COA stwierdzający autentyczność oprogramowania. Dokładny model masz na naklejce znamionowej oraz nadal w kolejnych modelach lenovo po wejściu do bios też on jest wraz z numerem seryjnym. W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 01.08.2015 12:22 |
|
|
Antk Nowy
|
RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej(01.08.2015 12:22)thermalfake napisał(a):Cytat:Naklejka znamionowa to ta od Windowsa? Jest tam Lenovo Singpure + key do Windowsa XP. System Manufacturer: LENOVO System Model: 8343Y1D System type: X86-based PC Chodzi o to? Sorki, ze pytam o sprawy dla Ciebie bardzo proste lecz nie znam sie zbytio na komputerach i systemach 01.08.2015 12:43 |
|
|
|
Lenovo ThinkCentre A52
Sterownik audio ADI SoundMAX http://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds002469 Masz tam opis instalacji i na jakie modele sterownik obowiązuje. Lenovo zawsze miało fachową pomoc i support - nie bez przyczyny wykupione od IBM'a dział komputerów stacjonarnych i przenośnych a od tego roku również rynek serwerów. Resztę sterowników o ile trzeba też znajdziesz. Cytat:Sorki, ze pytam o sprawy dla Ciebie bardzo proste Na co dzień mam do czynienia z różnymi markowymi stacjami roboczymi więc to dla mnie chleb powszedni. W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 01.08.2015 13:27 |
|
|
Antk Nowy
|
Dziala, dziekuje serdecznie za pomoc
Pozdrawiam. 01.08.2015 13:46 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Antk Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 1 głosów. |