Rozwiązany Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: Rozwiązany Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej (/nie-moge-znalezc-sterownikow-do-karty-dzwiekowej-46577-t) |
Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - Antk - 31.07.2015 17:55 Witajcie czy pomoglby ktos znalezc sterowniki do karty dzwiekowej? Moj sprzet to: Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Service Pack 3 Płyta główna: Typ procesora Intel Pentium 4 Nazwa płyty głównej LENOVO Mikroukład płyty głównej Intel Lakeport-G i945G Multimedia: Karta dźwiękowa Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller [A-1] Podalem tylko to co wedlug mnie powinno byc, jezeli czegos brak to prosze napiszcie podesle (Sorki za brak znakow interpunktycjnych ale mam angielski system i nie mam polskich znakow) Szukam od dlugiego czasu i nie moge znalezc :/ RE: Pomocy! Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - dyzio2 - 31.07.2015 18:02 A drugą pozycję z TEGO linku sprawdzałeś? RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - Antk - 31.07.2015 18:42 oprocz tego, ze milion reklam mi teraz wyskakuje to nic nie dalo. :/ RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - dyzio2 - 31.07.2015 19:17 Nie możesz pobrać ,czy sterownik jest niedobry? RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - Antk - 31.07.2015 19:21 Sterownik niedobry :/ RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - thermalfake - 01.08.2015 07:33 To jest pecet marki lenovo czy laptop ? Co to dokładnie za model z naklejki znamionowej ? Takie sprzęty są specyficzne i sterowniki do tego zawsze pobiera się udostępnione z supportu producenta a nie referencyjne. Cytat:(Sorki za brak znakow interpunktycjnych ale mam angielski system i nie mam polskich znakow) Doinstalować układ klawiatury polski programisty. Żaden problem z przełączaniem. RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - Antk - 01.08.2015 11:22 To jest pecet. Lenovo IBM ThinkCentre. (Tak mam napisane na skrzynce). Naklejka znamionowa to ta od Windowsa? Jest tam Lenovo Singpure + key do Windowsa XP. W internecie czytalem o 2 kodzie z zakadki Hadware Ids opisane bylo, ze przydatne jest w wyszukiwaniu sterownikow do danego urzadzenia, nie wiem czy sie przyda ale podam. PCI\VEN_8086&DEV_27DE&SUBSYS_100317AA Z tym ukladem klawiaury, za chwile poszukam rozwiazania i bede stosowal znaki dzieki RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - thermalfake - 01.08.2015 12:22 Cytat:Naklejka znamionowa to ta od Windowsa? Jest tam Lenovo Singpure + key do Windowsa XP. Nie. To jest certyfikat COA stwierdzający autentyczność oprogramowania. Dokładny model masz na naklejce znamionowej oraz nadal w kolejnych modelach lenovo po wejściu do bios też on jest wraz z numerem seryjnym. RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - Antk - 01.08.2015 12:43 (01.08.2015 12:22)thermalfake napisał(a):Cytat:Naklejka znamionowa to ta od Windowsa? Jest tam Lenovo Singpure + key do Windowsa XP. System Manufacturer: LENOVO System Model: 8343Y1D System type: X86-based PC Chodzi o to? Sorki, ze pytam o sprawy dla Ciebie bardzo proste lecz nie znam sie zbytio na komputerach i systemach RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - thermalfake - 01.08.2015 13:27 Lenovo ThinkCentre A52 Sterownik audio ADI SoundMAX http://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds002469 Masz tam opis instalacji i na jakie modele sterownik obowiązuje. Lenovo zawsze miało fachową pomoc i support - nie bez przyczyny wykupione od IBM'a dział komputerów stacjonarnych i przenośnych a od tego roku również rynek serwerów. Resztę sterowników o ile trzeba też znajdziesz. Cytat:Sorki, ze pytam o sprawy dla Ciebie bardzo proste Na co dzień mam do czynienia z różnymi markowymi stacjami roboczymi więc to dla mnie chleb powszedni. RE: Nie moge znalezc sterownikow do karty dzwiekowej - Antk - 01.08.2015 13:46 Dziala, dziekuje serdecznie za pomoc Pozdrawiam. |