Windows 7 - problem ze stabilnością. |
|
Bandzio Nowy
Liczba postów: 3
|
![]() Windows 7 - problem ze stabilnością.
Cześć
![]() ![]() Pomyślałem, że to przez sterowniki graficzne, więc wpisałem nvidia i pokazało, że najnowsze to 334.89 HWQ jakoś tak wiec pobrałem i zainstalowałem i podobnie no może trochę lepiej. Przeczyściłem program baidu i jakimiś do naprawy komputera może lekko coś naprawiły, ale najgorsze teraz to ta niestabilność, bo myszka dziwnie się tnie i czasem, żeby włączyć jakiś program to przeba kilka razy, zanim normalnie się odpali... 05.03.2014 15:26 |
|
|
irocket Senior Moderator ![]()
Liczba postów: 2.337
|
![]() RE: Windows 7 - problem ze stabilnością.
Jakaś specyfikacja może?
05.03.2014 15:41 |
|
|
Bandzio Nowy
|
Komputera?
![]()
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2014 15:48 przez Bandzio.)
05.03.2014 15:43 |
|
|
thermalfake Ostatni Mohikanin ![]()
Liczba postów: 13.580
|
Zrzuty ekranowe z Aida64 z naciskiem na właściwości systemu operacyjnego - część klucza ma być widoczna.
Kiedy masz coś zamiar oglądać przez YT albo grać włącz LatencyMon, pokaż po kilku minutach robiąc swoje w międzyczasie na screenach zakładkę Drivers posortowaną malejąco po kolumnie Highest execution (ms). Druga rzecz odpal Process Explorer, posortuj kolumnę CPU malejącą i obserwuj zużycie zasobów procesora. Procesem bezczynności się nie sugeruj. Przebieg historii wykorzystywania wszystkich zasobów możesz podejrzeć na wykresach. ![]() W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 06.03.2014 05:31 |
|
|
Bandzio Nowy
|
thermalfake- dzięki za odpowiedz. Użyłem Process Explorer i mi niektórych procesów nie pokazywało
![]() 06.03.2014 12:28 |
|
|
thermalfake Ostatni Mohikanin ![]()
Liczba postów: 13.580
|
Nie instalować dodatku do sterownika Nvidia Geforce Experience. To raczej tylko na naprawdę mocne maszynki bo u wielu użytkowników to jest przyczyną przycięć.
![]() W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 06.03.2014 21:46 |
|