![]() |
Windows 7 - problem ze stabilnością. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Windows 7 - problem ze stabilnością. (/windows-7-problem-ze-stabilnoscia-39529-t) |
Windows 7 - problem ze stabilnością. - Bandzio - 05.03.2014 15:26 Cześć ![]() ![]() Pomyślałem, że to przez sterowniki graficzne, więc wpisałem nvidia i pokazało, że najnowsze to 334.89 HWQ jakoś tak wiec pobrałem i zainstalowałem i podobnie no może trochę lepiej. Przeczyściłem program baidu i jakimiś do naprawy komputera może lekko coś naprawiły, ale najgorsze teraz to ta niestabilność, bo myszka dziwnie się tnie i czasem, żeby włączyć jakiś program to przeba kilka razy, zanim normalnie się odpali... RE: Windows 7 - problem ze stabilnością. - irocket - 05.03.2014 15:41 Jakaś specyfikacja może? RE: Windows 7 - problem ze stabilnością. - Bandzio - 05.03.2014 15:43 Komputera? ![]() RE: Windows 7 - problem ze stabilnością. - thermalfake - 06.03.2014 05:31 Zrzuty ekranowe z Aida64 z naciskiem na właściwości systemu operacyjnego - część klucza ma być widoczna. Kiedy masz coś zamiar oglądać przez YT albo grać włącz LatencyMon, pokaż po kilku minutach robiąc swoje w międzyczasie na screenach zakładkę Drivers posortowaną malejąco po kolumnie Highest execution (ms). Druga rzecz odpal Process Explorer, posortuj kolumnę CPU malejącą i obserwuj zużycie zasobów procesora. Procesem bezczynności się nie sugeruj. Przebieg historii wykorzystywania wszystkich zasobów możesz podejrzeć na wykresach. RE: Windows 7 - problem ze stabilnością. - Bandzio - 06.03.2014 12:28 thermalfake- dzięki za odpowiedz. Użyłem Process Explorer i mi niektórych procesów nie pokazywało ![]() RE: Windows 7 - problem ze stabilnością. - thermalfake - 06.03.2014 21:46 Nie instalować dodatku do sterownika Nvidia Geforce Experience. To raczej tylko na naprawdę mocne maszynki bo u wielu użytkowników to jest przyczyną przycięć. |