Bezpłatne szkolenia Microsoftu |
|
Holos Nowy
Liczba postów: 2
|
Bezpłatne szkolenia Microsoftu
Witamy.
Wszystkich zainteresowanych certyfikatami wystawianymi przez Microsoft, chcielibyśmy poinformować o bezpłatnym projekcie szkoleniowym, finansowanym ze środków UE, realizowanym na terenie województwa dolnośląskiego. Informujemy, że pozostało jeszcze kilka wolnych miejsc na szkolenia:
Mamy też 2 ostatnie miejsca na szkolenie:
Do udziału w projekcie zapraszamy osoby będące pracownikami, właścicielami lub wspólnikami mikro i małych przedsiębiorstw, posiadających siedzibę lub jednostkę organizacyjną w województwie dolnośląskim oraz prowadzących działalność związaną z branżą informatyczną w województwie dolnośląskim. Większość szkoleń odbywa się we Wrocławiu. Warsztaty prowadzone są przez certyfikowanych trenerów Microsoft. Jedna firma może delegować max. 2 pracowników. Serdecznie zapraszamy Telefon: 796 191 405 E-mail: ms@punktrejestracji.pl 12.12.2012 11:04 |
peciaq VIP
Liczba postów: 5.100
|
RE: Bezpłatne szkolenia Microsoftu
Ja jestem z Wrocławia, chętnie bym się przeszedł na szkolenie z Windows 7.
12.12.2012 13:52 |
Holos Nowy
Liczba postów: 2
|
W takim razie proszę o kontakt mailowy - ms@punktrejestracji.pl
Wówczas prześlemy formularz zgłoszeniowy do wypełnienia. Przypominam, że aby wziąć udział w projekcie trzeba prowadzić własną działalność lub być zatrudnionym na umowę o pracę w firmie zatrudniającej nie więcej, niż 50 osób. 12.12.2012 14:03 |
thermalfake Ostatni Mohikanin
Liczba postów: 13.580
|
Przepraszam, że odkopuję temat.
Dziś się dowiedziałem iż na przełomie września/października zostałem zakwalifikowany do tygodniowego szkolenia MS-20411 Administering Windows Server 2012 w Katowicach ze środków EFS (to szkolenie przeprowadza inna firma). Po zakończeniu dokonam podsumowania jak ono wyglądało. W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 06.09.2013 18:35 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Holos Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 1 głosów. |