Bezpłatne szkolenia Microsoftu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Microsoft (/microsoft-12-f) +---- Dział: Szkolenia i certyfikaty (/szkolenia-i-certyfikaty-22-f) +---- Wątek: Bezpłatne szkolenia Microsoftu (/bezplatne-szkolenia-microsoftu-28982-t) |
Bezpłatne szkolenia Microsoftu - Holos - 12.12.2012 11:04 Witamy. Wszystkich zainteresowanych certyfikatami wystawianymi przez Microsoft, chcielibyśmy poinformować o bezpłatnym projekcie szkoleniowym, finansowanym ze środków UE, realizowanym na terenie województwa dolnośląskiego. Informujemy, że pozostało jeszcze kilka wolnych miejsc na szkolenia:
Mamy też 2 ostatnie miejsca na szkolenie:
Do udziału w projekcie zapraszamy osoby będące pracownikami, właścicielami lub wspólnikami mikro i małych przedsiębiorstw, posiadających siedzibę lub jednostkę organizacyjną w województwie dolnośląskim oraz prowadzących działalność związaną z branżą informatyczną w województwie dolnośląskim. Większość szkoleń odbywa się we Wrocławiu. Warsztaty prowadzone są przez certyfikowanych trenerów Microsoft. Jedna firma może delegować max. 2 pracowników. Serdecznie zapraszamy Telefon: 796 191 405 E-mail: ms@punktrejestracji.pl RE: Bezpłatne szkolenia Microsoftu - peciaq - 12.12.2012 13:52 Ja jestem z Wrocławia, chętnie bym się przeszedł na szkolenie z Windows 7. RE: Bezpłatne szkolenia Microsoftu - Holos - 12.12.2012 14:03 W takim razie proszę o kontakt mailowy - ms@punktrejestracji.pl Wówczas prześlemy formularz zgłoszeniowy do wypełnienia. Przypominam, że aby wziąć udział w projekcie trzeba prowadzić własną działalność lub być zatrudnionym na umowę o pracę w firmie zatrudniającej nie więcej, niż 50 osób. RE: Bezpłatne szkolenia Microsoftu - thermalfake - 06.09.2013 18:35 Przepraszam, że odkopuję temat. Dziś się dowiedziałem iż na przełomie września/października zostałem zakwalifikowany do tygodniowego szkolenia MS-20411 Administering Windows Server 2012 w Katowicach ze środków EFS (to szkolenie przeprowadza inna firma). Po zakończeniu dokonam podsumowania jak ono wyglądało. |