Hasło |
|
Thezis Nowy
Liczba postów: 1
|
Hasło
Witam! Mam problem, ponieważ nie wiem jakie mam hasło do administratora Windowsa. Jestem zalogowany jako administrator komputera, ale gdy chce otworzyć coś jako administrator to należy podać hasło. Proszę o szybką pomoc!
Mam Windowsa XP.
Notatka została dodana 22.08.2012 18:35. Ostatnia edycja dokonana 22.08.2012 18:35 przez peciaq:
Używaj treściwych, precyzyjnych tematów w nagłówkach, zapoznaj się z: Jak poprawnie tytułować wątki? i popraw tytuł. 22.08.2012 14:29 |
|
|
thermalfake Ostatni Mohikanin
Liczba postów: 13.580
|
RE: Hasło
Mój przetestowany sposób na XP'ka i ściąganie haseł z różnych kont to
- pobranie iso pakietu hirens boot cd z wersją poniżej 10 - uruchomienie wypalonego cd i wybranie z narzędzi do haseł programu Active Password Changer - wybieramy opcję nr 2 aby przeszukał sobie wszystkie dyski z bazą MS SAM - jak już znajdzie użytkowników to wybieramy interesującego nas i dajemy potwierdzenie klawiszem Y. W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 22.08.2012 14:44 |
|
|
Zbanowany
Liczba postów: 60
|
RE: Hasło
Do windows XP jest jedno bardzo proste rozwiązanie.
Kiedy włączasz komputer wejdź tak jakbyś chciał zalogować się na niego i dwa razy pod rząd naciśnij kompinacje klawiszy - Ctrl + alt + delete. Potem ukaże Ci sie okienko z restartowaniem hasła. 22.10.2012 06:28 |
|