Hasło - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: Hasło (/haslo-25965-t) |
Hasło - Thezis - 22.08.2012 14:29 Witam! Mam problem, ponieważ nie wiem jakie mam hasło do administratora Windowsa. Jestem zalogowany jako administrator komputera, ale gdy chce otworzyć coś jako administrator to należy podać hasło. Proszę o szybką pomoc! Mam Windowsa XP. RE: Hasło - thermalfake - 22.08.2012 14:44 Mój przetestowany sposób na XP'ka i ściąganie haseł z różnych kont to - pobranie iso pakietu hirens boot cd z wersją poniżej 10 - uruchomienie wypalonego cd i wybranie z narzędzi do haseł programu Active Password Changer - wybieramy opcję nr 2 aby przeszukał sobie wszystkie dyski z bazą MS SAM - jak już znajdzie użytkowników to wybieramy interesującego nas i dajemy potwierdzenie klawiszem Y. RE: Hasło - PiotreX - 22.10.2012 06:28 Do windows XP jest jedno bardzo proste rozwiązanie. Kiedy włączasz komputer wejdź tak jakbyś chciał zalogować się na niego i dwa razy pod rząd naciśnij kompinacje klawiszy - Ctrl + alt + delete. Potem ukaże Ci sie okienko z restartowaniem hasła. |