[Rozwiązany] Problem z pulpitem - zakryty kolorem |
|
Joasia Nowy
Liczba postów: 2
|
Problem z pulpitem - zakryty kolorem
Hej, mam ogromny problem z wyglądem pulpitu. Jakiś czas temu ikony podświetliły mi sie na kolor biały, próbowałam to naprawić wszystkimi sposobami ale nic nie dało wówczas pojawił się jeszcze większy problem - pulpit podświetlił sie w połowie na kolor biały, zmieniałam kolory, tapety i nic.
Załączam PrtScr Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc. Asia 20.08.2012 14:39 |
|
|
Nostromo Administrator
Liczba postów: 2.387
|
RE: Problem z pulpitem - zakryty kolorem
Asiu,
w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych zmian w funkcjonowaniu Windows warto korzystać natychmiast z funkcji Przywracania systemu. Czy masz zachowany jakiś punkt przywracania sprzed problemu z ikonami. Nie warto wyłączać ochrony na dysku C:\, oszczędność miejsca jest dyskusyjna przy obecnie używanych twardzielach 500 i więcej GB. Spokojnie zanalizuj od kiedy wystąpiła ta zmiana, co instalowałaś lub usuwałaś- chcąc naprawić podświetlenie ikon pulpitu, czy były jakieś przerwy w zasilaniu...etc. Użyj ew. Sprawdzania i naprawy błędów na dysku C:\ podczas uruchomiania. C:\>Właściwości>Narzędzia>Sprawdzanie błędów>Sprawdź... 21.08.2012 07:23 |
Podziękowania od: | Joasia |
|
|
Joasia Nowy
Liczba postów: 2
|
RE: Problem z pulpitem - zakryty kolorem
Super, pomogło bardzo, bardzo, bardzo dziękuję!
21.08.2012 14:56 |
|
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Problem z pulpitem - zakryty kolorem (rozwiązany)
Wątek rozwiązany.
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 21.08.2012 19:27 |
|