ZAMKNIJ
Wątek zamknięty

Tryb drzewa | Tryb normalny |
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ładowanie systemu zatrzymuje się na czarnym ekranie z kursorem zaraz po oknie BIOS

 
Luana
Nowy
Liczba postów: 5
Post: #1

Ładowanie systemu zatrzymuje się na czarnym ekranie z kursorem zaraz po oknie BIOS


I kolejny problem z W7.
Wczoraj w południe komputer normalnie wyłączony, wieczorem znów chciałam go włączyć i zonk. Pojawiło się logo Gigabyte, potem już tylko migająca kreseczka na czarnym tle. I już dalej nie idzie, nawet nie wyświetlają się informacje z BIOSu. System się nie chce wczytać samoistnie.
Doraźnie pomaga tylko wciśnięcie F9 (Xpress Recovery) w czasie wyświetlania loga płyty głównej, wtedy normalnie W7 się uruchamia. Niemniej wolałabym by zaczęło to normalnie działać.
Próbowałam już naprawy z płyty przy uruchomieniu (i zamiast dysku C pojawia się tylko F, którego z kolei na zarządzaniu dyskami nie mam) i nic, nadal brak efektu.
System oczywiście oryginalny.

Płyta główna: Gigabyte GA-870A-USB3
Procesor: AMD Phenom II x4 980
Wersja BIOS: F4
Pamięć: DDR3 4GB
Grafika: Radeon HD 4650

04.06.2013 10:53

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Brak polskich znaków w oknie cmd Fazyk 4 341 08.01.2017 15:10
Ostatni post: Fazyk
Ładowanie Sterownika- Problem mily12345 0 164 16.11.2016 13:52
Ostatni post: mily12345
Czarny ekran z kursorem astabian 0 695 10.05.2016 07:34
Ostatni post: astabian
Problemy z brakiem wyświetlania informacji na ekranie MrPyjter 1 299 21.04.2016 19:47
Ostatni post: LadyInBlue
Rozwiązany brak folderow w oknie nawigacji cinicz 2 758 09.01.2016 16:31
Ostatni post: cinicz
Długie ładowanie ekranu "Zapraszamy" Michał21 0 993 17.11.2015 18:18
Ostatni post: Michał21
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Temat został oceniony na 5 w skali 1-5 gwiazdek.
Zebrano 1 głosów.

Google
Facebook