Cena bycia legalnym użytkownikiem |
|
Woloszynski Młodszy user systemu
Liczba postów: 151
|
RE: Cena bycia legalnym użytkownikiem
Wnioski? To nie są wnioski. To są niczym niepotwierdzone obawy. Lęk czy niepokój można bowiem uzasadniać, ale nie można go potwierdzać, ponieważ potwierdzony przestaje być lękiem. Ja mogę twierdzić, że latanie samolotami jest bezpieczne, a Ty możesz mieć obawy związane z tym środkiem transportu. Możesz je uzasadniać tym, że co jakiś czas w Beninie czy Sudanie dochodzi do katastrofy, ja natomiast swoje uzasadniam tym, że Microsoft jakoś tak dziwnie przyzwyczaił nas, że co drugi ich system to klapa.
Tak czy inaczej proponuję nie oburzać się tylko dlatego, że ktoś wyraża subiektywną opinię. Wszelkie inne wątpliwości - co do moich przeczuć mogę wyjaśnić via PW. Nie zamierzam wydawać następnych książek. Mój kolejny projekt to popełnienie samobójstwa. To wielkie wyzwanie. Od sześciu miesięcy szukam kogoś, kto by mi w tym pomógł. - Lincoln Rhyme
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2011 22:48 przez Woloszynski.)
27.08.2011 22:30 |