[Rozwiązany] Problem z mikrofonem: mikrofon nagrywa muzykę lecącą w słuchawkach a nie mój głos |
|
czerwien99 Nowy
Liczba postów: 2
|
RE: Problem z mikrofonem: Mikrofon nagrywa muzykę lecącą w słuchawkach a nie mój głos.
Teraz wioze mikrofon mojej dziewczyny do siebie i zobacze czy on dziala, jezeli tak to ewidentnie wina mikrofonu , poniewaz w sumie to tez jest juz po przejsciach Ale jezeli tez nie bedzie dzialal to jednak wina ustawien.
Ogolem to nie chodzi mi o nagrywanie tylko po prostu chcialbym np. pogadac przez skeypa itp. a nie moge poniewaz slychac to co mam w sluchawkach a nie moj glos.. Sproboje pokombinowac , lecz moglbys mi wyslac na priv jak ty masz to ustawione? Chodzi mi o standardowy dzwiek czyli ten ktory sie ustawia w bialym glosniczku w XP'eku. (Sorki za brak polskich znakow , ale moja dziewczyna ma laptopa z Angli na ktorym nie ma jezyka polskiego) ------------ Sprawa wyjaśniona Faktycznie po części to złe ustawienia , lecz to jednak była w 100% wina mikrofonu , ponieważ Mikro mojej dziewczyny działa bez żadnych zakłóceń . Dzięki za pomoc , problem rozwiązany.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.08.2011 19:46 przez czerwien99.)
05.08.2011 18:24 |
|
Wiadomości w tym wątku |
Problem z mikrofonem: mikrofon nagrywa muzykę lecącą w słuchawkach a nie mój głos - czerwien99 - 05.08.2011, 11:06
RE: Problem z mikrofonem: Mikrofon nagrywa muzykę lecącą w słuchawkach a nie mój głos. - jacek-placek - 05.08.2011, 13:12
RE: Problem z mikrofonem: Mikrofon nagrywa muzykę lecącą w słuchawkach a nie mój głos. - czerwien99 - 05.08.2011 18:24
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: czerwien99 Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 1 głosów. |