Win 7 brak autoodtwarzania |
|
szrek76 Nowy
Liczba postów: 1
|
RE: Windows 7 brak autoodtwarzania
Super! Wielkie dzięki stworzyłem ten pliczek w notatniku, odpaliłem i już Autoodtwarzanie działa na win7 przestało działać po instalacji Kaspersky internet security 2011 trial. To okropny program wyłącza sam bez twojej wiedzy różne funkcje a potem się trzeba głowić co zrobić, ale już działa dzięki Luke - jesteś wielki próbowałem wszystkiego z tego postu tylko kod mi pomógł jeszcze raz wielkie dzięki. Dodam tylko bo LUKE nie napisał a pewnie nie każdy wie(widząc odpowiedzi w poście) że zapisując plik zamiast gwiazdki wpisujem jakieś słowo np. szrek i kopiujemy sam kod do notatnika bez napisu kod odpalamy zatwierdzamy jak się pokarze okno zabezpieczające rejestr i auto działa super wszystko się odpala płyty, czytniki, programy,gry...
(01.10.2009 20:22)Luke napisał(a): Czy instalowałeś może VMware? Ten program właśnie usuwa funkcję autoodtwarzania. Aby ją przywrócić, skopiuj poniższy kod do notatnika i zapisz jako plik z rozszerzeniem *.reg, a następnie go uruchom.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.06.2011 21:46 przez szrek76.)
17.06.2011 21:39 |
|