Odpowiedz

Antywirus nie wystarczy - przewodnik PC Security

bodziulla
VIP

Liczba postów: 2.364

RE: Antywirus nie wystarczy - przewodnik PC Security

Hej Stanax.
Być może moja wypowiedź ciut była drastyczna, ale nie było to moim celem. Sama porada uważam, że jest super. Co do porady jestem za na 200%. Co do programu Secunia zdarzyło się, że użytkwonik jak wspominasz sam decyduje co ma pobrać, ale sam program jest w EN i o dziwo (tamte, nasze pokolenie ma z tym problem), i co najgorsze zdarza się, że nie mają pojęcia o swoim kompie co mają na nim. Dwa ważne, że po tym użytkownicy mający nielegale po aktualizacjach mają problemy.
Co do mnie mam wersję studencką Adobe. W praktyce pobieram i sam program pobiera aktualizacje dla programu. Kiedyś użyłem programu Secunia i zrobił mi ciut mały dylemat. Teraz też zrobił ciut mały dylemat odnośnie Adobe. Wg Adobe mam wszystko ok, ale Secunia nadaje komunikat jako ważny, że mam pobrać patche. Z ciekawości pobrałem i opcja mam już to!.
Moim celem nie było Stanax negowanie Twojego posta, porady (bo jest świetna), ale samego tylko jednego wspomagacza, programu Secunia. Jak kiedyś i dzisiaj zrobił błąd odnośnie Adobe i teraz odnośnie Visual Studio (być może sam program ma swój serwer lub ftp i być może ma stare aktualizacje, bo np: nie dba o to lub ma małe wsparcie finansowe itd). Jako Ty nie zaprogramowałeś tego programu i nie posiadasz za to odpowiedzialnościUśmiechnięty.
Twój post jak już wcześniej napisałem jest świetny. Ja tylko napisałem spostrzeżenie co do programu Secunia nie poradyUśmiechnięty
Pzdr i czekamy nadal na tak wartościowe postyUśmiechnięty

Jeżeli uważasz, że pomogłem kliknij POMÓGŁ. Pzdr :)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.04.2011 00:05 przez bodziulla.)

03.04.2011 23:59

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Antywirus nie wystarczy - przewodnik PC Security - bodziulla - 03.04.2011 23:59