Odpowiedz

Programowanie dla początkującego

bodziulla
VIP

Liczba postów: 2.364

RE: Programowanie dla początkującego

Hej.
Link do ebooks:
http://fileai.com/?r=561

Jeżeli chcesz to pobrać musisz mieć zainstalowaną jave, bo jest to link bezpośrednio do mojego kompa nie z serwera. Co do rozmowy wczorajszej odnośnie języka EN, jeżeli chcesz się bawić w programownie, będziesz musiał ogranąć ten język!. Niestety my Polacy nie wymyślamy języków programowania itd. Co do opinii jak wspominasz, że nas Polaków zostawiają w tyle nie zgadzam się z Tobą, bo załóżmy masz program Dev C++ (jako program masz interfejs po polsku, ale co z tego jak kod piszesz po angielsku). Z naszym językiem jest ciut problem odnośnie infy w kodzie, bo mamy dość twardy język i literki ą, ę, ó, ć itd, byłoby to niewygodne w pisaniu, ale literki a, c, itd są uniwersalne takie małe wytłumaczenie na logikę. Nie wiem jaki jesteś z maty, ale też to musisz ciut ogarnąć. Na pewno masz słownik w domu i musisz go przeprosić i na początku z nim zacząć łapać słowa a jak będziesz to robić intensywnie conajmniej dziennie na początku 1 godz samo wejdzie do głowyCwaniak.
Na razie wysyłam takie książki jedna jest godna uwagi co do C++ wraz z przykładami (kody gotowe) i inne to na tyle. Część książek jest w praktyce nie osiągalna na sieciCwaniak
Pzdr, miłego zaczynania z programowaniem

Jeżeli uważasz, że pomogłem kliknij POMÓGŁ. Pzdr :)

29.03.2011 15:43

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Programowanie dla początkującego - bodziulla - 29.03.2011 15:43