USD i Windows 7 - nie rozłącza internetu |
|
samsung70 Młodszy user systemu ![]()
Liczba postów: 77
|
![]() ![]() USD i Windows 7 - nie rozłącza internetu
Witam od zawsze używałem programu USD do ściągania z netu, pod XP nie miałem z nim jakichś większych problemów ...
jednak oczywiście z działaniem pod Win 7 są już pewne komplikacje ...:-/ Otóż, w harmonogramie mam ustawione by po pobraniu rozłączało mi internet żebym dostał nowe IP ... jednak program wcale nie rozłącza mi połączenia internetowego ... Najpierw w harmonogramie miałem punkt, - po pobraniu pliku rozłącz, a dziś zmieniłem na po pobraniu pliku wykonaj program * bat jednak wykonanie tego polecenia też nie rozłącza połączenia ... W związku z tym, gdy ściągam np z RS po każdym pliku USD czeka mi 15 minut by mógł coś dalej zacząć ssać , a 15 minut po każdym pliku to dla mnie zbyt duża strata czasu ![]() ![]() Jest jakiś sprawny działający reconnector pod Win 7 ?
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 21.04.2010 20:36 przez trixo:
Posta poprawiłem. Windows 7 64-bit Intel Core i5-4690 @ 3,50GHz 16 GB RAM NVIDIA GTX 760 2 GB ![]() 01.10.2009 14:23 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: samsung70 Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 0 głosów. |