Z serii krótkich |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Z serii krótkich
Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a
jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop. > > > > Dobry sąsiad zawsze pożyczy, a sąsiadka da... > > > > - Kochanie, co wolisz - banany czy truskawki? > - Na bazarze jesteś, skarbie? > - Nie, w aptece. > > > > Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny. > > > > Superoptymista - gość, który na cmentarzu zamiast krzyży widzi plusy. > > > > Jeżeli podczas sexu mąż zwraca się do ciebie innym imieniem, odpowiedz, nie pożałujesz! > > > - Panie doktorze, co mi Pan tu wypisujesz? > - Świadectwo zgonu. > > > > W związku z epidemią ptasiej grypy, ZUS informuje, iż Narodowy Fundusz Zdrowia nie posiada środków na leczenie. Wobec powyższego prosimy nie brać ptaszka do buzi. > > > > Jeśli piękna, młoda kobieta prosi cię, niemłodego, przeciętnego mężczyznę, abyś został na noc i na dodatek, daje ci za to pieniądze, to znaczy, że ona jest szefową firmy, a ty - nocnym stróżem. > > > Jako dziecko mężczyzna kupuje sobie małego loda za 2 zł., a kiedy jest dorosły, musi szykować co najmniej 50 zł. > > > Stirlitz obudził się koło drugiej. Pierwsza też była niezła, pomyślał. > > > > Sekretarz komitetu powiatowego obdzwania okoliczne kołchozy: > - No jak tam idą żniwa? > - Ch*jowo! > - Nie upiększajcie, mówcie jak jest! > > > > Prognoza pogody a'la Zubilewicz: > - W ten weekend będzie 30 stopni ciepła - 15 w sobotę i 15 w niedzielę. > > > > Siedem złotych, trzy srebrne, dwa trzonowe i pięć mlecznych - takie były rezultaty ostatniego występu polskiej reprezentacji w boksie. > > > > - Wiesz, wprowadzają nam nowy plan pracy w firmie. > - Tak? Jaki? > - Darmowe wieczory i weekendy - już od 18... > > > > Świeżo osadzony więzień drze się zza krat: > - Jestem niewinny! Niewinny! > Na to z sąsiedniej celi: > - No, to już niedługo, kwiatuszku - jutro bierzemy prysznic... > > > Ona: Na pierwszej randce nie daję! > On: No to może chociaż weź? > > > > - Jak uprawiać seks, żeby nie było dzieci? > > - Wysłać je do dziadków > > > > - Puk, puk! > - Kto tam? > - Ja do Jarka. > - A ja kombajn. Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 22.03.2011 15:12 |
Wiadomości w tym wątku |
Z serii krótkich - LadyInBlue - 22.03.2011 15:12
|