Fragmenty z autentycznych raportów policjantów |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Fragmenty z autentycznych raportów policjantów
*Zwłoki wisiały dobrze wyeksponowane, wkomponowane we framugę drzwi.
*Dochodzenie było utrudnione, bo świnia została zjedzona. *Podejrzany zrobił dużą i małą potrzebę wewnątrz spodni celem uniknięcia odpowiedzialności. *Odstąpiłem od czynności, ponieważ para wymagała pomocy medyczno-seksualnej. *Pokropek nie odniósł skutku, denat nadal był martwy. *Na drodze leżał martwy pies, a obok niego prawdopodobnie jego właściciel, też denat. *W trakcie interwencji zostałem uderzony miękkim gównem. *Przy nietrzeźwej znaleziono trzeźwe niemowlę. *Po oględzinach stwierdzono, że worek był pusty, ponieważ był dziurawy. *Poszkodowana została kopnięta w siedzącą część ciała. *Podejrzany nie przyznaje się do winy z powodów osobistych i światopoglądowych. *Poszkodowany został odwieziony do szpitala celem umieszczenia w tamtejszym zakładzie pogrzebowym. *W gwałcie brały udział gromnica wraz z butelką. *Na mojej głowie zbezczeszczono orła z koroną. *Podkreślam ponownie, że patrol pieszy nie jest w stanie w żaden sposób skutecznie ująć i zatrzymać uciekającego samochodu. *Ukrywał się w śmietniku, przez co cuchnął tak intensywnie, że nawet pies służbowy się skrzywił. *Patrolując ulicę zauważyłem spokój. *Właściciel bił konia aż do zdechnięcia. *Na miejscu zdarzenia spotkałem trzech denatów, z których dwoje dawało oznaki życia w postaci przekleństw, a trzeci był całkiem nieżywy. *W lesie zastaliśmy drzewa, krzaki oraz towary niewiadomego pochodzenia. *Był to pies marki wilczur. *Rozpytywany nie widział poszukiwanej ani niczego, bo był niewidomy. *Podejrzany bił swoją żonę, z którą miał pięcioro dzieci za pomocą sznurka. *Dnia… o godzinie… patrolując ulicę… zauważyliśmy grupę osobników zachowujących się podejrzanie. Podeszliśmy do nich celem wylegitymowania. Na naszą prośbę o okazanie dokumentów odpowiedzieli „Spierdalajcie”, co też niezwłocznie uczyniliśmy. Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 18.03.2011 21:20 |
Wiadomości w tym wątku |
Fragmenty z autentycznych raportów policjantów - LadyInBlue - 18.03.2011 21:20
|