Wątek zamknięty

Błąd wyświetlania plików *.ini

lucabrossi
Nowy
Liczba postów: 5

RE: Błąd wyświetlania plików *.ini

(25.01.2011 22:36)ihatebuffering napisał(a):  A gdy skopiujesz zawartość obrazu na dysk i z niego odpalisz instalator? Może to być spowodowane brakiem odpowiednich sterowników dla wirtualnego napędu dla iMac-a z Windowsem.
Aha, jakimi programami montujesz obraz? Spróbuj jeszcze samemu edytować plik ini i skopiować zawartość poprawnego do "uszkodzonego".

Jak radziłeś... zgrałem pliki z obrazu na dysk, z laptopa podmieniłem pliki ini które były błędnie zapisane, stworzyłem nowy obraz . iso .daa .bin i w każdym z nich po zapisaniu obrazu i zamontowaniu go w wirtualnym napędzie DALEJ TO SAMO...
Instalki nie da się odpalić z dysku bo to program na kilku płytach.. a nawet gdyby nie to i tak nie działa uruchamianie SETUP zwyczajnie z dysku...
Niestety problem jest w dalszym ciągu... tak gdyby brakowało jakiś sterowników do obsł. wirtualnego napędu.. nie mam pojęcia czego szukać - jakich sterowników.
Przeinstalowałem nawet Windowsa... czysty system z daeonem i PowerIso... na obu programach ten sam problem.

Jakies sugestie?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.01.2011 15:14 przez lucabrossi.)

26.01.2011 15:13

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku
RE: Błąd wyświetlania plików *.ini - lucabrossi - 26.01.2011 15:13