Odpowiedz

[News] Microsoft przygotowuje tester przeglądarek

DRACO
Młodszy user systemu

Liczba postów: 66

RE: Microsoft przygotowuje tester przeglądarek

spokojnieCwaniak wdech wydech Uśmiechnięty
przeciez ja cie nie potepiam, ani nic Cwaniak to jest inteligenta(mam nadzieje) wymiana pogladow... hm... do 2005 roku IE5 bylo jedyna przegladarka (jesli dobrze pamietam)hm... no rewelacyjna to nie byla... ale wszystko ma swoje bledy, nawet na FF sie potrafie wkurzyc gdy mi wyrzuca zamiast strony kod zrodlowy i nic sie z tym nie da zrobic,nie ma rzeczy idealnych
Pamietam jak jeszcze pare lat temu moj nauczyciel od infy stwierdzil ze po co my bedziemy sie uczyc... jak za pare lat wymysla system doskonaly, bo sie wszyscy spreza i zjednocza... a tym czasem idzie wszystko w zupelnie inna strone... tu wymyslaja cos wrzucaja na W3 po czym wszyscy sie podpisuja pod tym,a w rzeczywistosci tego nie uzywaja... wiec hm... dopuki IE mial wylacznosc(bo nikt nie wpadl na zrobienie czegos innego)to mogles sobie siedziec...

PS flock moze byc nakladka, ale eliminuje wlasnie problem FF z wyrzucaniem czasem samego img na stronie albo kodu zrodlowego Uśmiechnięty ot i dlatego go uzywam

[Obrazek: 2dbb26ff.jpg]
Jeśli pomogłem zostaw REPUTACJE

01.04.2009 19:22

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Microsoft przygotowuje tester przeglądarek - DRACO - 01.04.2009 19:22