Rząd się nie odwoła od raportu MAK, bo.... |
|
bodziulla VIP ![]()
Liczba postów: 2.364
|
![]() RE: Rząd się nie odwoła od raportu MAK, bo....
Hej.
Uważam za fakt, że tragedia Naszego Prezydenta jest czymś wyjątkowym i na co trzeba zwrócić uwagę itd, ale czy nie można już zostawić tego tematu na forum czego w ogóle ono nie dotyczy. Czy tą fikcją mamy żyć aż tutaj?. Moim zdaniem problematyka tego wypadku skłóca nas Polaków a co najgorsze jest wykorzystwana do innych celów zamiast zająć się poważnymi rzeczami, sprawami Naszego kraju a nie wciąż żyć przeszłością, historią. W pewnym sensie mnie i nie tylko drażnią już te "fikcje" na ten temat. Jest sporo wypadków i nikt się tym nie interesuje a co gorsza nawet głowa naszego państwa nie interesuje się kolizajmi, wypadkami śmiertelnymi itd (sam się przekonałem na własnej skórze) i gdzie on był, aby mnie wspomóc, ale koniec było minęło i żyję. Dziwi mnie jedno, że praktycznie, teoretycznie moim zdaniem nie ma to nic wspólnego z tym forum a porusza się tę demagogię nawet tutaj i po co?. Czyżby to forum miałobyć też upolitycznione i zamiast pomagać w kluczowych sprawach głównego wątku tego forum?. Moja sugestia nie dygresja czy agresja w stronę piszącego post. Ten temat jest poruszany na różnych portalach a to forum moim zadniem powinno trzymać się konkretnych działań, pomocy informatycznych, systemowych itp ![]() Pzdr Jeżeli uważasz, że pomogłem kliknij POMÓGŁ. Pzdr :)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.01.2011 18:31 przez bodziulla.)
15.01.2011 18:28 |
Wiadomości w tym wątku |
Rząd się nie odwoła od raportu MAK, bo.... - Deron - 15.01.2011, 10:03
RE: Rząd się nie odwoła od raportu MAK, bo.... - slawektor - 15.01.2011, 12:24
RE: Rząd się nie odwoła od raportu MAK, bo.... - bodziulla - 15.01.2011 18:28
RE: Rząd się nie odwoła od raportu MAK, bo.... - peciaq - 15.01.2011, 23:49
RE: Rząd się nie odwoła od raportu MAK, bo.... - bodziulla - 15.01.2011, 23:56
RE: Rząd się nie odwoła od raportu MAK, bo.... - peciaq - 16.01.2011, 00:03
RE: Rząd się nie odwoła od raportu MAK, bo.... - slawektor - 16.01.2011, 22:19
RE: Rząd się nie odwoła od raportu MAK, bo.... - Deron - 16.01.2011, 22:51
RE: Rząd się nie odwoła od raportu MAK, bo.... - slawektor - 16.01.2011, 23:02
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Deron Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 0 głosów. |