Stomatolog |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Stomatolog
Siędze przy kompie i wypełniam kartę, pacjentka wychodzi po leczeniu, w poczekalni czeka córka (całkiem, całkiem), jeszcze przed. Ona chce iść i zostawia pieniądze i tutaj hasło dnia:
- Proszę jeszcze sprawdzić, jaką dziurkę ma córka? Lekarz: - Biorę się do zakładania formówki. Pacjentka: - Nie wciśnie pan, mam wąską szparkę. Dzwoni telefon: - Pani doktor ale proszę zarezerwować dla mnie więcej czasu, bo będzie erekcja! (chodziło o ekstrakcję, czyli rwanie - Chuja mi się w zadku. (według góralskiej terminologii - rusza mi się ząb z tyłu) Pacjentka zadowolona z leczenia pyta: - "Panie doktorze, czy pan robi też dzieci?" Pacjentka po leczeniu endodontycznym, schodząc z fotela: - Proszę mi wierzyć doktorze, że już lepsze rzeczy miałam w buzi. - Ja panie doktorze to pracuję bardzo podobnie, jak Pan. Się zajmuje korozją. Szlifierkę biorę i jadę! - W czym mogę pomóc? - Doktorze, mam niekwestionowany potężny ubytek w zębie na dole po lewej i poproszę o średniej jakości wypełnienie, bo mam problemy z trawieniem z tego tytułu. - "Uuuu, ten most to miałem robiony jak Zagłębie było jeszcze w pierwszej lidze..." - Pani doktor, chcę zrobić nowe protezy, bo te kastaniety doprowadzają mnie już do szału! Kobieta, 2 punktowy most na zęby przednie. Robota na oko - wczesne lata 80-te: - Proszę przykleić mi ten mostek. Ciągle się odkleja. Ja już go dwa razy połkłam... - To ile place, panie doktorze? - Nic, drobna sprawa. - No jak to, przecież zrobił mi pan dobrze... Mąż z żoną wchodzą do gabinetu stomatologicznego. Żona mówi: - Proszę wyrwać zęba. Nie chcę żadnego znieczulenia gdyż strasznie się spieszę. Niech pan po prostu wyrwie jak najszybciej pan potrafi. - Jest pani bardzo odważna. - stwierdził dentysta - Proszę mi pokazać tylko, który to ma być ząb. Żona mówi do męża: Otwórz buzię, kochanie, i pokaż panu, który to ząb. Przyszła baba do lekarza. - Czy miała pani dreszcze? - A co to takiego? - No, czy dzwoniły pani zęby? - Jak były w szklance to trochę dzwoniły! Przychodzi baba do dentysty. Ponieważ bardzo boi się bólu, doktor poradził jej, aby wyszła do restauracji naprzeciwko i wypiła sobie kieliszek wódki. Po kilku minutach baba wraca: - I co pomogło? - Jeszcze jak! Spróbuj mnie pan teraz dotknąć! Pacjent na fotelu: - Doktorze, niech mi pan tylko obluzuje ten ząb, a żona w domu wyrwie mi go za darmo. A przede wszystkim dentyści to magnetyczne osobowości: Dwie doświadczone kobiety rozmawiają o sprawach sercowych: - Czy spotkałaś już mężczyznę, na którego widok drgnęło ci serce i odezwały się wszystkie zmysły? Czy miałaś do czynienia z brutalem, na którego widok zadrżały ci wszystkie nerwy? Człowieka, którego się obawiałaś, a jednak musiałaś być posłuszna jego woli i musiałaś udać się do niego? - Owszem. Spotkałam takiego człowieka. - Kto to był? - Mój dentysta. Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 16.12.2010 09:51 |
Wiadomości w tym wątku |
Stomatolog - LadyInBlue - 16.12.2010 09:51
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: LadyInBlue Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 1 głosów. |