OPOWIEŚĆ DZIEWCZYNY (16+) |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
OPOWIEŚĆ DZIEWCZYNY (16+)
Postanowiliśmy zrobić to przy ścianie. Rozebrałam się i zajęłam wygodną pozycję przy ścianie.On był już rozebrany i w pełnej gotowości. Podszedł do mnie od tyłu, zrobił zamach... Nic nie poczułam....
Czekam... Oglądam się za siebie.... On cały drży z podniecenia. Super. Nie wiedziałam, że tak silnie działam na niego. Ale ja nic nie czuję.... Czekam dalej... Znowu patrzę za siebie... Fryzurę ma pomiętą, cały drży.... A ja nic, czekam ... Znowu patrzę na niego. Włosy stoją mu dęba. Oddech ma bardzo szybki, nieregularny... Nie wytrzymałam i mówię do niego: "Kochanie, nie trafiłeś". Widzę, jak próbuje mi coś powiedzieć. W końcu mu się udaje. Mówi do mnie drżącym głosem: "Wiem... trafiłem w gniazdko elektryczne".
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 22.11.2010 16:43 przez Admin:
Nie tytułujemy drukowanymi literami Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 22.11.2010 10:20 |
Wiadomości w tym wątku |
OPOWIEŚĆ DZIEWCZYNY (16+) - LadyInBlue - 22.11.2010 10:20
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: LadyInBlue Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 0 głosów. |