Kolejne stopnie wtajemniczenia hackera |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Kolejne stopnie wtajemniczenia hackera
0) ma komputer
1) czyta prasę fachową (CHIP, PCWK, Pani Domu^H^H^H^H^H^H^H^H^H) 2) ma płytkę z Linuxem 3) umie powiedzieć "jakiego Linuxa ma na płytce" 4) wkładał płytkę z Linuxem do czytnika 5) wkładał celowo płytkę z Linuxem do czytnika 6) raz próbował instalować Linuxa 7) kilka razy próbował instalować Linuxa, ale "miał badziewną wersję" 8) ma kilka płytek z różnymi dystrybucjami Linuxa i potrafi kojarzyć kolor płytki z nazwą dystrybucji 9) potrafi nie tylko naciskać ENTER w trakcie instalowania Linuxa, ale także czasami wybrać odpowiedź z menu 10) pod koniec instalacji włamał się na roota (podał prawidłowe hasło) 11) wysłał post o treści "zainstalowałem Linuxa, wypisuje mi jakiś login, co mam zrobić?" na pcol 12) wpisał "root" po "login:" i scrackowane hasło po "Password:" 13) wysłał post o treści "zainstalowałem Linuxa, zalogowałem się, ale coś nie działa, ekran jest czarny, coś wypisało i mruga kursorem - jak wejść do Linuxa??" na pcol, pcol-sieci, pcol-programowanie i pcol-sprzet 14) wie, że po zalogowaniu się na roota trzeba wpisać startx 15) wysłał post o treści "ale ten Linux jest wolny! Windows z Wordem działa mi 3 razy szybciej!" na pcol 16) wysłał post o treści "chcę skasować Linuxa, jak odzyskać miejsce na dysku?" na pcol, pl.comp.programming i pl.rec.kuchnia 17) wysłał post o treści "jak się pozbyć Lilo?" na pcol-programowanie i pl.comp.sys.x-window 18) potrafi mówić do innych: "ten Linux to jest fajny, ale jeszcze nie do końca zrobiony, Linux musi jeszcze dopracować KDE i StarOffice, mam Linuxa na dysku, ale muszę też mieć Windows, bo mam tam programy, których nie ma pod Linuxem (Word, notatnik, winamp, saper, pasjans), ale włączam czasami Linuxa do hackowania i irca" 19) podrywa dziewczyny na Linuxa, umie napisać ls, żeby wyświetliło się dużo hackerskich literek i ustawić wygaszacz w KDE 20) stopień najwyższy, nie do osiągnięcia przez początkujących, ci, którzy go osiągną są traktowani przez otoczenie jako guru i zapraszani na wszystkie reinstalacje Windows w okolicy: NIE UŻYWAJĄ OUTLOOKA DO CZYTANIA NEWSÓW (taa daam!) Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 29.10.2010 11:12 |
Wiadomości w tym wątku |
Kolejne stopnie wtajemniczenia hackera - LadyInBlue - 29.10.2010 11:12
|