Czy program może uszkodzić system Windows 7? |
|
|
House VIP
Liczba postów: 2.199
|
RE: Czy program może uszkodzić System Windows7?
Bardzo fajny temat
Zgadzam się całkowicie z tezami w tym wątku zawartymi. Ale też pragnę podkreślić, że często user nie wie, np. instalując program Sunrise Seven, że przy sławetnym odblokowaniu Ramu, może "zniszczyć" sobie system. Dlatego też samo instalowanie tego programu jest błędem jak dla mnie. Czasem zdarza się, też, że programy mają wbudowaną opcję autoaktualizacji. Wiem, user może to sobie wyłączyć, ale 90% standardowych użytkowników komputera nie ingeruje w jego "mniej lub bardziej skryte opcje". Zatem jest teoretyczne prawdopodobieństwo, że jakaś wadliwa aktualizacja uszkodzi program a ta uszkodzi system. Nie mniej 99.9% to wina nierozsądnego zachowania użytkowników komputera.
Windows ❼ Forum | windows7forum.pl | w8f.pl 22.10.2010 22:16 |
| Podobne wątki | ||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post |
| Nawet bankomat może być ekologiczny | Portator | 0 | 1.247 |
06.07.2012 14:56 Ostatni post: Portator |
| Nawigacja GPS może uszkodzić mózg | LadyInBlue | 0 | 2.057 |
22.11.2010 10:38 Ostatni post: LadyInBlue |
| Ile playerów jest w stanie "wytrzymać" System Windows 7 | Nostromo | 3 | 2.489 |
21.08.2010 18:05 Ostatni post: Nostromo |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Nostromo Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 2 głosów. |

Zgadzam się całkowicie z tezami w tym wątku zawartymi. Ale też pragnę podkreślić, że często user nie wie, np. instalując program Sunrise Seven, że przy sławetnym odblokowaniu Ramu, może "zniszczyć" sobie system. Dlatego też samo instalowanie tego programu jest błędem jak dla mnie. Czasem zdarza się, też, że programy mają wbudowaną opcję autoaktualizacji. Wiem, user może to sobie wyłączyć, ale 90% standardowych użytkowników komputera nie ingeruje w jego "mniej lub bardziej skryte opcje". Zatem jest teoretyczne prawdopodobieństwo, że jakaś wadliwa aktualizacja uszkodzi program a ta uszkodzi system. Nie mniej 99.9% to wina nierozsądnego zachowania użytkowników komputera.