Rekomendacja |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Rekomendacja
Jan Kowalski jest moim pracownikiem do spraw programowania,
zawsze ciężko pracującym. Jest samodzielnym pracownikiem, nigdy nie narzekającym na warunki pracy. Nigdy nie zdarzyło się, żeby Jan Kowalski odmówił, gdy ktoś potrzebuje jego pomocy. Poza tym zawsze kończył pracę w określonym terminie. Często ubiega się o dodatkowe zadania i poświęca się im cały, omijając nawet swoje własne przerwy śniadaniowe. Jan Kowalski jest człowiekiem, który nie ma w sobie nic z próżności. Doskonałe umiejętności są potwierdzeniem jego wiedzy o programowaniu. Głęboko wierzę, że mój pomocnik może być zaklasyfikowany jako bardzo dobry pracownik, który nie powinien zostać zastąpiony przez kogoś innego. Rekomenduję, żeby został awansowany. Jestem pewien, że czas poświęcony tej decyzji nie okaże się stracony, co na pewno zaowocuje dla dobra firmy w najbliższym czasie. Załącznik: Ten idiota Kowalski stał nade mną cały czas, jak pisałem tę rekomendację. Uprzejmie proszę o ponowne przeczytanie tylko nieparzystych linijek rekomendacji, a wszystko stanie się jasne. Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 28.09.2010 09:28 |
Wiadomości w tym wątku |
Rekomendacja - LadyInBlue - 28.09.2010 09:28
RE: Rekomendacja - Deron - 28.09.2010, 10:00
|