Zmartwienie Pani Magdy |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Zmartwienie Pani Magdy
Nauczycielka pierwszej klasy, Pani Magda miała ciągle kłopoty z jednym z uczniów.
Nauczycielka spytała: "Jasiu, o co chodzi?" Jasiu odpowiedział: "Jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie a ja jestem mądrzejszy od niej! Myślę, że ja też powinienem być w trzeciej klasie" Pani Magda miała dosyć. Zabrała Jasia do gabinetu dyrektora. Kiedy Jasiu czekał w sekretariacie, nauczycielka wyjaśniła dyrowi całą sytuację. Dyrektor powiedział Pani Magdzie, że chciałby zrobić chłopcu test i jeśli nie odpowie na żadne pytanie, będzie musiał wrócić do pierwszej klasy. Jasio zgodził się na przeprowadzenie testu. Dyrektor: "Ile jest 3X3?" Jasiu:"9" Dyrektor:"Ile jest 6X6?" Jasiu:"36" I Jasio odpowiadał na każde pytanie, które wymyślił dyrektor uważając, że trzecioklasista powinien znać odpowiedzi. Dyrektor spojrzał na Panią Magdę i powiedział: "Myślę, że Jasio może iść do trzeciej klasy". Pani Magda spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań. Zarówno dyrektor jak i Jasio zgodzili się. Pani Magda spytała: "co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa?" Jasio po chwili:"Nogi" Pani Magda:"Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam?" Jasio:"Kieszenie" Pani Magda:" Co zaczyna się na "K" kończy na "S", jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn?" Jasio:"Kokos" Pani Magda:"Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące?" Oczy dyrektora otworzyły się naprawdę szeroko, ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedż Jasia, chłopiec odpowiedział "Guma do żucia" Pani Magda:"Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc a pies na trzech nogach?" Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy, ale zanim zdążył się odezwać Jasio:"Podaje dłoń" Pani Magda:"Teraz zadam kilka pytań z serii "kim jestem?" Jasio "O.K" Pani Magda:"Wkładasz we mnie swój drąg, przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie" Jasio"Namiot" Pani Magda:"Palec wchodzi we mnie, bawisz się mną kiedy się nudzisz. Drużba ma mnie zawsze pierwszy" Jasio:"Obrączka ślubna" Pani Magda:"Mam różne rozmiary. Gdy nie czeję się dobrze, kapię. Kiedy mnie dmuchasz czujesz się dobrze" Jasio"Nos" Dyrektor westchnął z ulgą: "Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań zle odpowiedziałem" Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 21.09.2010 09:47 |
Wiadomości w tym wątku |
Zmartwienie Pani Magdy - LadyInBlue - 21.09.2010 09:47
RE: Zmartwienie Pani Magdy - Deron - 21.09.2010, 20:02
|