Odpowiedz

Kierownica niekompatybilna z Windows 7?

Andre202
Wdrażany
Liczba postów: 21

Kierownica niekompatybilna z Windows 7?

Witam! Pilnie potrzebuję pomocy. Posiadam kierwonicę Dual Vibration Wheel Makro mt 177, firmy media-tech. Wcześniej używana była na systemie Windows XP Service Pack 2, teraz na Windows 7 ver. 32 bit. A raczej nie używana, tylko PRÓBUJE być używana na win7, ponieważ po zainstalowaniu sterowników pod XP (z plyty) mój system jej nie wykrywa - dla niego to jest urządzenie PCI. Byłem już na stronie producenta, sprawdziłem. Nie ma nowych sterów. Są tylko dokładnie takie same jak te, które mam na płycie. Moje pytanie jest takie. Dlaczego Ci którzy chcą być uczciwi i kupują oryginalnego, nowego Windowsa muszą mieć z nim tyle problemów? Jak nie modem, to kierownica niekompatybilna. Nie będe przecież kupował nowej kierownicy tylko dlatego, że media-tech nie udało się wszystkiego dopiąc na ostatni guzik;/ Zwracam sie z prosbą o jakąkolwiek pomoc, czy jest cos co da się zrobić? Uruchamiałem już w zgodnośći z win XP sp 2 poprzez prawoklik. - Nie pomoglo. Czekam na trafne odpowiedzi.
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 09.08.2010 22:47 przez ihatebuffering:

Regulamin - §2 Treści na forum pkt.7. Wypowiedzi piszemy w języku polskim używając (ą, ę, ź, ż, ć, ó, ł, ń). Na początku zdania i po kropce używamy wielkich liter.
Proszę poprawić posta i temat. Zignorowanie tego = Kosz.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.08.2010 08:41 przez Andre202.)

09.08.2010 21:20

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Kierownica niekompatybilna z Windows 7? - Andre202 - 09.08.2010 21:20