Rozmowy na temat polityki |
|
Artr Wdrażany
Liczba postów: 10
|
RE: Wybory prezydenckie 2010 - II tura
Ja nie głosuję - za młody jestem. Ale gdybym miał już 18 lat, wybrałbym Komorowskiego. Jak dla mnie mniejsze zło.
Polityka "łagodności" wg. mnie to tylko chwilowe. Była coś mowa o manipulacją mediami? To ja wam powiem jak na lekcjach Religii manipuluje się młodzieżą. Po/podczas powodzi siostra zakonna mówiła jakie to zaniedbania ze strony rządu, że to wszystko przez rządzących. Oczywiście, nic wprost że PO lecz każdy mimowolnie wie i kojarzy. Nic o tym, że przecież 3 lata (?) temu rządziło jeszcze PiS i też nie podjęło się zabezpieczenia koryt rzek. Po katastrofie w Smoleńsku była mowa że zmarli ludzie bardzo (bardziej) dbali o dobro Polski i polaków. Nie ma co się oszukiwać że większość zmarłych była związana z PiSem. A na dokładkę o. Rydzyk na antenie Radia Maryja strasznie przekonany że katastrofa to wina rządu. Albo zaniedbanie, albo spisek z ruskimi... Śmieszy mnie nawoływanie PiSowców że wybranie Komorowskiego to monopol PO. Nikt już nie pamięta jak 5 lat temu, gdy ta sama partia w swoich spotach wyborczych głosiła że "Prezydent powinien współpracować z rządem, a nie rzucać mu kłody pod nogi". Peace AMD Phenom II x4 945 ; Gigabyte GA-MA770T-UD3P ; 2 x GoodRam 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM ; HIS Radeon HD4850 1GB ; Windows 7 Professional x86 ; Windows 7 Ultimate x64 ; Ubuntu 10.04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.06.2010 16:10 przez Artr.)
30.06.2010 16:08 |