Rozmowy na temat polityki |
|
House VIP
Liczba postów: 2.199
|
RE: Wybory prezydenckie 2010 - II tura
Odnośnie wczorajszej debaty:
Jestem totalnie ANTYPisowski, to powiem na początku, już bliżej mi z dwojga złego do Platformy. Oglądając wczorajszą debatę (gdybym nie miał swojego zdania na temat polityki), skory bym był uwierzyć Panu Kaczyńskiemu. Dla mnie on wygrał tę debatę. Dlaczego: -był opanowany -mówił dosyć logicznie - nie wdawał się w awantury jak Komorowski -dosyć szczegółowo odpowiadał na pytania - po "piarowskiemu" spoglądał podczas wypowiedzi wprost do kamery -Jednie nie podobała mi się jego wypowiedź odnośnie invitro. -itd. Pan Komorowski: - potrafił tylko naskakiwać - zacięła się mu lekko płyta na "nie ma Polski bez SOlidarności" "polska jest tylko jedna" - typowo wyborcze hasła. Jak Polska jest tylko jedna to wyrównaj pensje wszystkim - generalnie nie przekonał mnie swoimi sztucznymi wypowiedziami. -najbardziej rozśmieszyła mnie odpowiedź odnośnie doradcy ekonomicznego, wyszło tak, jak by Komorowski ze wszystkimi, nawet z PISem chciał się konsultować" - żenada - itp. Generalnie gdybym się wahał jeszcze na kogo zagłosować, po debacie zagłosował bym na Kaczyńskiego. Ale nie w tym wcieleniu. Tak więc dalej idę oddać nieważny głos. Windows ❼ Forum | windows7forum.pl | w8f.pl 28.06.2010 10:24 |