Firefox, Chrome i IE działają różnie, wolno i szybko |
|
|
Bekon Wdrażany
Liczba postów: 30
|
RE: FF chrome i IE nie otwieraja jednej strony inne działają różnie wolno i szybko
Hej Stinger, tak to na chrome również identycznie
nie ma znaczenia jaka przeglądarka, rozglądał bym się możne po stronie usług win7 ale nie wiem co w takim przypadku powinienem mięć włączone, aha przy sprawdzaniu spybot zablokował mi w pliku host ponad 1000 stron ale nie ma tam tego adresu i o co dziwne numerku z napisem localhost tez nie widzę a w XP tak był opisany tylko ze tego pliku nie umie edytować bo po zapisaniu jest jako tekst a w Win 7 przy ukrytych i systemowych i z rozszerzeniem i tak widnieją jako host........PLIK a nie np. host.txt dlatego nie wiem jak go nadpisać. Nie wiem co mogę jeszcze dać, raport o błędach nie wyskakuje bo przeglądarki nie zwracają żadnego komunikatu o błędzie po prostu zaczynają kręcić i koniec strasznie przy tym spowalniając komputer, inne strony tylko czasami a jeszcze inne jak to forum działają normalnie i szybko transfer podczas pobierania nie spada nawet o 10 kb/s nic go nie hamuje a na 2 komputerze wszytko działa idealnie przeniosłem za pomocą mozbeckup caly profil z działającego na ten "dziwny" i ff wcale nie zmienił pracy dodało mu zakładki wtyczki i ustawienia a nadal to samo. To raczej nie wina przeglądarki. Ja zawsze z niej korzystam jestem zadowolony nigdy nie zdarzyło zęby się nagminnie wysypywała, wszytko w niej działa bardzo dobrze, za chromem nie przepadam mało plugin, straszny interface i miałem w niej błędy, jest nowa trzeba zaczekać aż będzie stabilna wersja IE całkowicie unikam brak zabezpieczeń niezgodność z css i kilka drobniejszych problemów. Jeśli ktoś ma jeszcze propozycje to słucham będę tu zaglądać często Dziaki za chęci Stinger myśl dalej i wołaj znajomych formatu nie mam zamiaru robić musi sie udać. Wiec usługi, rejestr, wirusy, java flash? od razu powiem ze mam ccleanera i flash i jave najnowsze wersje co do usług nie jestem pewny wirusy być możne, bo władował mi się ASK ostatnio niechcący zainstalowałem go.OK Wasza kolej ja czekam...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.06.2010 19:22 przez Bekon.)
15.06.2010 19:14 |
|
|
|
| Podobne wątki | ||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post |
| Rozwiązany Google chrome - yahoo wyszukiwarka | ibox | 2 | 1.845 |
07.03.2014 08:07 Ostatni post: ibox |
| Wyszukiwarka Incredibar w Chrome | soon44 | 25 | 8.293 |
27.01.2013 20:11 Ostatni post: Waves97 |
| Dziwne śmieci w tymczasowych plikach Chrome | faktorio | 3 | 4.223 |
02.11.2011 11:59 Ostatni post: faktorio |
| Nie działają programy korzystające z internetu. Uszkodzony Windows Update | dominik810 | 13 | 6.285 |
17.08.2009 20:57 Ostatni post: dominik810 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Bekon Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 0 głosów. |

nie ma znaczenia jaka przeglądarka, rozglądał bym się możne po stronie usług win7 ale nie wiem co w takim przypadku powinienem mięć włączone, aha przy sprawdzaniu spybot zablokował mi w pliku host ponad 1000 stron ale nie ma tam tego adresu i o co dziwne numerku z napisem localhost tez nie widzę a w XP tak był opisany tylko ze tego pliku nie umie edytować bo po zapisaniu jest jako tekst a w Win 7 przy ukrytych i systemowych i z rozszerzeniem i tak widnieją jako host........PLIK a nie np. host.txt dlatego nie wiem jak go nadpisać. Nie wiem co mogę jeszcze dać, raport o błędach nie wyskakuje bo przeglądarki nie zwracają żadnego komunikatu o błędzie po prostu zaczynają kręcić i koniec strasznie przy tym spowalniając komputer, inne strony tylko czasami a jeszcze inne jak to forum działają normalnie i szybko transfer podczas pobierania nie spada nawet o 10 kb/s nic go nie hamuje a na 2 komputerze wszytko działa idealnie przeniosłem za pomocą mozbeckup caly profil z działającego na ten "dziwny" i ff wcale nie zmienił pracy dodało mu zakładki wtyczki i ustawienia a nadal to samo. To raczej nie wina przeglądarki. Ja zawsze z niej korzystam jestem zadowolony nigdy nie zdarzyło zęby się nagminnie wysypywała, wszytko w niej działa bardzo dobrze, za chromem nie przepadam mało plugin, straszny interface i miałem w niej błędy, jest nowa trzeba zaczekać aż będzie stabilna wersja IE całkowicie unikam brak zabezpieczeń niezgodność z css i kilka drobniejszych problemów. Jeśli ktoś ma jeszcze propozycje to słucham będę tu zaglądać często
Dziaki za chęci Stinger myśl dalej i wołaj znajomych formatu nie mam zamiaru robić