Nie można ustanowić relacji zaufania dla bezpiecznego kanału SSL/TLS. |
|
kumi Nowy
Liczba postów: 1
|
Nie można ustanowić relacji zaufania dla bezpiecznego kanału SSL/TLS.
Witam chcialbym sie poradzic bo nie mam juz zadnych pomyslow. Nie dawno zrobilem formata systemu no i teraz mam problem z pobieraniem plikow p2m czyli chodzi mi o taki oto blad
Połączenie podstawowe zostało zakończone: Nie można ustanowić relacji zaufania dla bezpiecznego kanału SSL/TLS. Dodam takze ze przed formatem takze mialem ta sama wersje Windowsa i wszystko dzialalo jak nalezy. Nie wiem czy to wina sterownikow od karty sieciowej chodz sa takie same jak na wczesniejszej wersji Windowsa. Czy moze sam cos pochrzanilem mam nadzieje ze moge liczyc na wasza pomoc.
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 05.06.2010 23:27 przez Nostromo:
Zapoznaj się z: [urln=http://windows7forum.pl/jak-poprawnie-tytulowac-watki-t-1000.html]Jak poprawnie tytułować wątki?[/urln]. Tytuł wątku zmieniłem. 05.06.2010 23:15 |
Wiadomości w tym wątku |
Nie można ustanowić relacji zaufania dla bezpiecznego kanału SSL/TLS. - kumi - 05.06.2010 23:15
RE: Nie można ustanowić relacji zaufania dla bezpiecznego kanału SSL/TLS. - bodziulla - 06.06.2010, 02:02
RE: Nie można ustanowić relacji zaufania dla bezpiecznego kanału SSL/TLS. - kumi - 06.06.2010, 02:31
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: kumi Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 0 głosów. |