Wątek zamknięty

Windows XP: Neostrada TP i kilka komplikacji

piotrek2009
Wdrażany
Liczba postów: 20
Shocked 

RE: Windows XP: Neostrada TP i kilka komplikacji

Modem nazywa się SpeedTouch 330. Mam do niego sterowniki, skorzystałem jednak z tych, które były na płycie z Neostradą.
Gdy była 7, internet śmigał bez większych problemów, akurat wtedy miałem stery z Visty.

Podczas powrotu z 7 do XP, musiałem skorzystać z pirackiego XP, bo ten legalny nie dał możliwości powrotu do XP. Gdy chciałem nagrać wersję legalna pojawia się problem z pchdt_w3.ca_, którego nie da się pominąć. Tzn można anulować wgrywanie tego pliku lub wybrać, że plik ten znajduje się w jakimś wybranym folderze.
Jednak coś tutaj nie działa, wydaje mi się, że komputer nie wybiera tego pliku, po zainstalowaniu XP i ostatecznym uruchomieniu komputer się zacina i tak jakby ostania część aktualizacji nie była już przeprowadzona.

Czy jest możliwe by Internet Explorer działał, a inne potrzebujące internetu aplikacje już nie. Nie umię skonfigurować proxy. Tzn mam ustawienia, które sprawiają że IE działa, ale tylko on.

Czy jest to problem z samą Neostradą, czy sposobu zainstalowania XP (pchdt_w3.ca_: anuluj)

Podziękowania dla: Admin, michalw1987, Gawler, MAciachPaN, slump, War_3_, llena11, HrabiaHodon, stingear, damian-Win2000, Wisniapl99, Dell i prOmen.

03.06.2010 17:03

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku
RE: Windows XP: Neostrada TP i kilka komplikacji - piotrek2009 - 03.06.2010 17:03