Wątek zamknięty

Samoistne resetowanie się komputera

SouzuK
Młodszy user systemu
Liczba postów: 52

Samoistne resetowanie się komputera

Jak zły dział to przenieście.

Od jakiegoś czasu mam coraz więcej problemów z Windowsem 7. Piszę tutaj, aby zobaczyć czy warto składać gwarancję bo błąd może być łatwy do rozwiązania. Więc tak: Nie wiem kiedy, ale dosyć często 2-4razy w ciągu tyg. wszędzie, czy na necie czy w grze czy po prostu tylko włączonym komputerze system sam się resetuje. Polega to na tym, że nagle dźwięk się zacina pokazuje się na całym monitorze niebieskie okno z jakimiś białymi napisami. Wiem tylko, że na dole jest napisane coś w tym stylu: Phisycal Disk: i tu co 5 ładuje się i w końcu restartuje. Jest to denerwujące. Jest jakiś sposób aby tego już nie mieć?

P.S. Wczoraj nastąpiło podwójny reset z rzędu. Najpierw to co opisałem wyżej, a następnie zacięła się myszka i cały komputer (zaraz po ponownym uruchomieniu po samoistnym resecie) i znowu trzeba było resetować komputer.

HELP!
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 26.05.2010 14:55 przez ihatebuffering:

Temat i dział poprawiono. Na przyszłość zapoznaj się z :
Jak poprawnie tytułować wątki?

26.05.2010 12:59

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku
Samoistne resetowanie się komputera - SouzuK - 26.05.2010 12:59