Ankieta: Gothic to hit czy szit ?
HIT!
SZIT!
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz

Gothic- Hit czy szit ?

andamarius
Wdrażany

Liczba postów: 36

RE: Gothic- Hit czy szit ?

Gothic 1 i 2. Jak najbardziej hit. Wspaniała jak na tamte czasy grafika. Niewielka ilość bugów (no chyba że ktoś na kodach grał, wtedy gra lubiła się sypnąć Zadowolony), świetnie zaprojektowana fabuła, tylko liniowość gry przeszkadzała no i problemy z lokalizacją.

Za to gothic 3 to dno+metr mułu. Mało tego, że był wypuszczony przed optymalizacją (do dzisiaj nie działa w pełni płynnie) że o porażającej ilości większych i mniejszych bugów (najlepszy jest ten z większością zwierząt przez pewien czas myślałem, że to było specjalnie dla ułatwienia gry) nie wspomnę, to jeszcze to pogubienie fabuły, praktycznie przez całą grę robisz co ci się żywnie podoba bez jakiegoś większego celu, a jak już ci się znudzi idziesz do Xardasa odwiedzasz 5 ruin i wybierasz dowolne zakończenie. Gdzie tu jest sens i logika gdy odbijasz wszystkie miasta orków a potem stajesz po stronie Beliala to ja nie wiem. Do tego jeszcze brak jakiegokolwiek rozeznania w klasach. Chcesz mieć asasyno-paladyno-mago-druida posiadającego czary innosa a stojącego po stronie beliala? A proszę bardzo.

Co do gothic IV mam tylko nadzieję, że twórcy w końcu się nauczyli robić animacje postaci. (Nie chce oglądać postaci które zachowują się jakby połknęły kij od szczotki)

I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.05.2010 01:33 przez andamarius.)

22.05.2010 01:30

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Gothic- Hit czy szit ? - bartholo - 21.05.2010, 21:02
RE: Gothic- Hit czy szit ? - House - 21.05.2010, 21:03
RE: Gothic- Hit czy szit ? - andamarius - 22.05.2010 01:30
RE: Gothic- Hit czy szit ? - bartholo - 04.06.2010, 14:51
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek.
Zebrano 0 głosów.