Skaczący ekran botowania i ładowania systemu Windows XP |
|
bartholo User systemu
Liczba postów: 429
|
RE: Skaczący ekran botowania i ładowania systemu Windows XP
System mam oryginalny, zaktualizowany SP3 itd.
Nowe sterowniki nic nie dały, problem z gothic3 jak był tak jest. Sądzę że to może jakieś ustawienia, czy mogę mieć racje ? Odświeżam temat. 1) W Gothicu błąd polegał na porysowanej płycie i podczas reinstalacji gry wszystko działa i gra chodzi bardzo ładnie. 2) Podczas instalowania innych systemów (7, Vista) pojawia się problem że obraz wyświetlany jest inaczej niż na XP. Jest przesunięcie o jakieś 7-8cm w dół i w prawo, na Longhorn jest wszystko dobrze. Ekran botowania skacze na (XP, Vista, longhorn) a na 7 już nie. To mnie bardzo dziwi. 3) poszykuje sterowników pod moją płytę Asrock K7S8X i pod system Windows Longhorn. Oraz sterowniki pod grafikę, ATI Radeon 9700 PRO (Hercules) Jeśli znajdziecie działające to dam dużo reputacji
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 14.05.2010 17:58 przez House:
Post pod postem. 07.05.2010 15:00 |
|