Odpowiedz

[News] Windows 7 pokonał Vistę

Pawłowski
Wdrażany

Liczba postów: 14

RE: Windows 7 pokonał Vistę

Vista od początku była porażką (pamięciożerna, zasobożerna i na dodatek jak na mój gust niedopracowana lekko) do czego Microsoft później, ale jednak się przyznał. Pamiętam jak pierwszy raz zainstalowałem Vistę w czerwcu 2008 na nowiutkim komputerze z nieprzeciętną konfiguracją sprzętową (robiony na zamówienie) i jakie było moje zdziwienie kiedy zauważyłem, że system chodzi jeszcze gorzej niż XP. Między innymi z tego powodu zainstalowałem XP i dociągnąłem na nim do Windows 7. Co jak co, ale MS trzeba przyznać, że nowy system im się bardzo udał - nie ma takich wymagań/zapotrzebowań na pamięć jak Vista, ładnie wygląda, a przede wszystkim urzekła mnie jego prostota obsługi.. Już prościej chyba nie można było... Wielki Plus.. A do tego czytałem, że Microsoft podczas prac nad Win 7 wziął do siebie uwagi użytkowników pracujących z systemem Vista, więc mowy o powtórzeniu błędu (jak w przypadku poprzednika "siódemki") nie mogło być...

Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z Windows 7. Zacieszacz

a to, że Windows 7 prześcignie Vistę było nieuniknione i do przewidzenia - jestem pewien, że znajdą się ludzie na tym forum (w tym ja), których nie raz i nie dwa krew zalewała kiedy przyszło im pracować na Viście.. ja osobiście nawet kląłem na system i MS za wypuszczenie TAKIEGO BŁĘDU.. ZacieszaczZacieszacz

*** Windows 7 Ultimate Happy User ***

06.05.2010 21:14

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Windows 7 pokonał Vistę - mg.40 - 05.05.2010, 17:32
RE: Windows 7 pokonał Vistę - Pawłowski - 06.05.2010 21:14