Odpowiedz

Awaryjny Windows 7 - zmora przypadkowych BSOD

trixo
User systemu

Liczba postów: 496

RE: Awaryjny Windows 7 - zmora przypadkowych BSOD

(03.05.2010 21:08)in_2005 napisał(a):  Mam wersję RTM. Jednak co ma to wspólnego z jej awaryjnością ? Przecież to build taki sam jak wersja sklepowa, czy instalowana w sklepie - 7600.16385. Czytałem wiele tematów i jakoś nikt nie dowiódł, że jest inaczej.
Teraz wszyscy(?) zachwalają Windows 7, ale gdybym nadal używał XP x64, to także mógłbym napisać - BSOD, a co to takiego ?

Elo elo, spokojnie nie nerwowo. A tak do tematu to Ci powiem, to jest kwestia użytkowania. Powiem Ci że słyszałem u siebie tutaj że BSOD może wystąpić nawet przykładowo: Podkręcenie grafiki na full w grze, jeśli Twój komp będzie od wymagań gry będzie stosunkowo odbiegał(nie mowie że tak jest), może wyskoczyć niebieski ekranik Zacieszacz ( potem bylem świadkiem sam czegoś takiego). Dlaczego tak się dzieje nie wiem, ale ja np nie miałem ani razu odkąd mam 7 a na XP przyznam ze nigdy nie miałem.

Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij [Obrazek: screenshot003wf.jpg]. I think of myself as an intelligent, sensitive human with the soul of a clown, which always forces me to blow it at the most important moments.

03.05.2010 21:19

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Awaryjny Windows 7 - zmora przypadkowych BSOD - trixo - 03.05.2010 21:19
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek.
Zebrano 1 głosów.