| Kupię Athlona x2 6400 slot AM2 | |
| ihatebuffering VIP   
Liczba postów: 4.011

|  Post: #16 RE: Kupię Athlona x2 6400 slot AM2
			Ale ja nie mam takiej płyty, płyta na dd2 i ddr3 jedyna jaką znam ( nie mówię że nie ma ich więcej ) to Gigabyte EP35C-DS3R  a ja mam to samo tylko bez literki C i mam obsługę tylko ddr2 ale płyta jest i tak bardzo dobra i nie zamierzam zmieniać narazie nic   Ale powiedz mi dlaczego chcesz wymieniać coś teraz ? Ile masz ram-u ? Jak masz 1GB to dokupujesz drugą kość 1GB i zostawiasz ten procesor i grafikę do czasy aż uzbierasz na nową płytę główna, procek ram. Uwierz mi że gry będą Ci śmigać  Na socket AM3 z obsługą ddr2 płyt jest mało np taka [urln=http://www.proline.pl/sklep.php?p=GIGA+GA-MA785G-UD3H]Bardzo dobra Mobo[/urln] Powiem szczerze że masz dziwny PC, słaba płyta główna, procesor dobry ale nie do gier ale on jest najmniejszym problemem naprawdę ! Pamięci w grach i tak mają minimalnie znaczenie a 2 GB zarazie jest wystarczające. Szukam, szukam i nie potrafię znaleźć płyty na AM3 z ddr2  Teraz będę edytował posta bo zaraz będę mieć 2 tysiące postów  Ta co jest pod linkiem "klik" jest lepsza i prawie ta sama cena. Do tamtej wsadzisz już każdego procka i bardzo szybkie ddr2 do 16GB masz nawet 2 złącza PCI-E czyli obsługę crossfire  Jak za 280 zł nówka to bardzo dobra cena. Teraz już jestem pewny, że ta płyty to chyba jedna z ostatnich dobry i tanich z obsługą ddr2, posiada możliwości OC procesora, 2 złącza pci-e x16 plus funkcję w BIOS-ie o nazwie AAC która pozwoli zrobić Ci z 2 rdzeniowego Athlona 4 rdzeniowego, ale to nie jest pewne na 100% ponieważ to zależy od sztuki procesora jaka Ci się trafi w sklepie. 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.05.2010 22:11 przez ihatebuffering.)
 01.05.2010 21:18 | 
|  Podziękowania od: | StoProcent | 
| Podobne wątki | ||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | 
| Kupię tanio diablo 3 box lub sam klucz do diablo 3 TANIO | budensik | 0 | 404 | 13.02.2013 18:21 Ostatni post: budensik | 
| KUPIE DYSK HDD | Asusf5rl | 0 | 428 | 18.04.2010 12:42 Ostatni post: Asusf5rl | 
| 
                    « Starszy wątek | Nowszy wątek » Autor: StoProcent Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 0 głosów. |