Kupię Athlona x2 6400 slot AM2 |
|
|
ihatebuffering VIP
Liczba postów: 4.011
|
RE: Kupię Athlona x2 6400 slot AM2
Ale ja nie mam takiej płyty, płyta na dd2 i ddr3 jedyna jaką znam ( nie mówię że nie ma ich więcej ) to Gigabyte EP35C-DS3R a ja mam to samo tylko bez literki C i mam obsługę tylko ddr2 ale płyta jest i tak bardzo dobra i nie zamierzam zmieniać narazie nic
Ale powiedz mi dlaczego chcesz wymieniać coś teraz ? Ile masz ram-u ? Jak masz 1GB to dokupujesz drugą kość 1GB i zostawiasz ten procesor i grafikę do czasy aż uzbierasz na nową płytę główna, procek ram. Uwierz mi że gry będą Ci śmigać Na socket AM3 z obsługą ddr2 płyt jest mało np taka [urln=http://www.proline.pl/sklep.php?p=GIGA+GA-MA785G-UD3H]Bardzo dobra Mobo[/urln] Powiem szczerze że masz dziwny PC, słaba płyta główna, procesor dobry ale nie do gier ale on jest najmniejszym problemem naprawdę ! Pamięci w grach i tak mają minimalnie znaczenie a 2 GB zarazie jest wystarczające. Szukam, szukam i nie potrafię znaleźć płyty na AM3 z ddr2 ![]() Teraz będę edytował posta bo zaraz będę mieć 2 tysiące postów Ta co jest pod linkiem "klik" jest lepsza i prawie ta sama cena. Do tamtej wsadzisz już każdego procka i bardzo szybkie ddr2 do 16GB masz nawet 2 złącza PCI-E czyli obsługę crossfire Jak za 280 zł nówka to bardzo dobra cena. Teraz już jestem pewny, że ta płyty to chyba jedna z ostatnich dobry i tanich z obsługą ddr2, posiada możliwości OC procesora, 2 złącza pci-e x16 plus funkcję w BIOS-ie o nazwie AAC która pozwoli zrobić Ci z 2 rdzeniowego Athlona 4 rdzeniowego, ale to nie jest pewne na 100% ponieważ to zależy od sztuki procesora jaka Ci się trafi w sklepie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.05.2010 22:11 przez ihatebuffering.)
01.05.2010 21:18 |
Podziękowania od: |
StoProcent |
| Podobne wątki | ||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post |
| Kupię tanio diablo 3 box lub sam klucz do diablo 3 TANIO | budensik | 0 | 443 |
13.02.2013 18:21 Ostatni post: budensik |
| KUPIE DYSK HDD | Asusf5rl | 0 | 455 |
18.04.2010 12:42 Ostatni post: Asusf5rl |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: StoProcent Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 0 głosów. |

Ale powiedz mi dlaczego chcesz wymieniać coś teraz ? Ile masz ram-u ? Jak masz 1GB to dokupujesz drugą kość 1GB i zostawiasz ten procesor i grafikę do czasy aż uzbierasz na nową płytę główna, procek ram. Uwierz mi że gry będą Ci śmigać 
Jak za 280 zł nówka to bardzo dobra cena. Teraz już jestem pewny, że ta płyty to chyba jedna z ostatnich dobry i tanich z obsługą ddr2, posiada możliwości OC procesora, 2 złącza pci-e x16 plus funkcję w BIOS-ie o nazwie AAC która pozwoli zrobić Ci z 2 rdzeniowego Athlona 4 rdzeniowego, ale to nie jest pewne na 100% ponieważ to zależy od sztuki procesora jaka Ci się trafi w sklepie.